Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Piazza Navona på
fra USD 49,90
Mer informasjon
fra USD 42,42
Mer informasjon
fra USD 38,60
Mer informasjon
fra USD 3,58
Mer informasjon
Anmeldelser (39 319)
Filtrer anmeldelser
39 319 resultater
Vurdering fra reisende
24 955
11 292
2 599
341
132
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24 955
11 292
2 599
341
132
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 39 319 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet er vakkert og fantastisk! Utrolige fine fontener og statuer og fine restauranter og butikker, gatemusikanter og karikaturtegnere. Dette er et sted en må ha med seg!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, WilliamTorgersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Flott torg med mye historie og flotte fontener. Viktig og lese seg opp på betydningen av symbolikken på fontene.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Det er veldig hyggelig å dra hit, og jeg gjør det hver gang jeg er i Roma. Noen av restaurantene tar nok mer betalt for utsikten du får enn for mat og drikke. Så noen steder kan være litt dure, men det er kjempe hyggelig og gå rundt på plassen og se på alle de som selger diverse ting, synger og danser osv.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, christinev88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte plassen både på dagtid og kveldstid, og likte oss svært godt. Plassen Var godt besøkt, men føltes ikke tettpakket. Jeg følte heller ikke at jeg var i en turistfelle. Anbefales besøkt både for å spise og se

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Mariannegansmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Fin plass med restauranter runt hele torget. Det kan fort bli litt masete når alle vil at du skal spise hos dem. Fontenene er fine og detaljerte.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Mari K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser