Roma Kveld Panoramic Walking Tour inkludert Trevifontenen og Spansketrappen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Fontana di Trevi på
Anmeldt 24. oktober 2018

For et byggverk ! Roma innehar de utroligste bygg og arkitektur fra fortiden. Så vert og se litt av den historien som Roma innehar. Dessverre var det vask av fontenen da jeg var der, så fikk aldri sett den med vann i .

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 248lailar
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Her var det bare å ta på de spisse albuene og holde godt på veske og sekk! Her var det MYE folk! Og mye selgere!! Nydelig fontene som sto til forventningene som landemerke :)

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, mortenels
Anmeldt 14. oktober 2018

Her var det mye folk - fonten er imponerende, men området rundt er like interessant med masse smågater og morsomme butikker og restauranter. Tas når man har god tid og ønsker å tasse litt rundt i avslappende tempo.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, EdvardC
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Meget fint sted sentralt i byen.

Masse folk og mye kø🤨

Første dagen vi var innom opplevde vi frieri som var hyggelig. Alle rundt fontenen klappet og stemningen var svært god❤️😀

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, janfrodeh2016
Anmeldt 3. oktober 2018

Her er fontenen alle snakker om. Kast en mynt over skulderen og du kommer til Roma igjen. Et naturlig stoppested sentralt og bare 400m fra Spanske trappen. Passer godt å kombinere. Atmosfæren og lyset skifter gjennom hele døgnet. Har du anledning så kom innom flere ganger på din sentrumsvandring.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, HiKiDi