Fantastisk flott fontene. Det er virkelig verdt en tur selv om det er mye folk. Man har ikke vært i Roma før man har kastet en mynt i fontenen
For et byggverk ! Roma innehar de utroligste bygg og arkitektur fra fortiden. Så vert og se litt av den historien som Roma innehar. Dessverre var det vask av fontenen da jeg var der, så fikk aldri sett den med vann i .
Her var det bare å ta på de spisse albuene og holde godt på veske og sekk! Her var det MYE folk! Og mye selgere!! Nydelig fontene som sto til forventningene som landemerke :)
Her var det mye folk - fonten er imponerende, men området rundt er like interessant med masse smågater og morsomme butikker og restauranter. Tas når man har god tid og ønsker å tasse litt rundt i avslappende tempo.
Meget fint sted sentralt i byen.
Masse folk og mye kø🤨
Første dagen vi var innom opplevde vi frieri som var hyggelig. Alle rundt fontenen klappet og stemningen var svært god❤️😀
Her er fontenen alle snakker om. Kast en mynt over skulderen og du kommer til Roma igjen. Et naturlig stoppested sentralt og bare 400m fra Spanske trappen. Passer godt å kombinere. Atmosfæren og lyset skifter gjennom hele døgnet. Har du anledning så kom innom flere ganger på din sentrumsvandring.