Kjempe stort bygg som muligens er høyere enn Colosseum, vakkert arkitektur og fantastisk design. Lett å komme til da det er i sentrum. Og lett å ta buss eller kjøre til.
Alle som er i Roma bør besøke denne flotte piazzaen enten på turen fra eller til Forum Romanum og Colloseum
Naturlig plass å gå innom på vei til Forum Romanum og Colosseum. Mye å se og mye som skjer. Pass deg for lommetyver.
På Piazza Venezia plassen er det så vakkert at man blir helt satt ut. Jeg vendte tilbake her hver eneste dag under mitt besøk sommeren 2015. Hadde for meg at dette var bra start sted for alt. Colosseum ligger like bortenfor. Museum. Bygninger av alle slag. Kunne skrevet en bok om akkurat denne plassen. Tror jeg tok 1000-1200 bilder bare her. Mye trafikk her som ikke satte noen demper da det var startsted for bussene.
Romas vakreste bygg av nyere tid. Det er herlig å se på gjennomførelsen av monumentet selv om det er bygd som ett symbol på Italias mørke tider.