Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Piazza del Popolo på
fra USD 17,96
Mer informasjon
fra USD 37,42
Mer informasjon
fra USD 42,42
Mer informasjon
fra USD 5,98
Mer informasjon
Anmeldelser (4 229)
Filtrer anmeldelser
4 229 resultater
Vurdering fra reisende
1 915
1 702
550
49
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 915
1 702
550
49
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 4 229 anmeldelser
Anmeldt 10. februar 2018

En stor og åpen piazza like ved hotellet, her er det bare å rusle rundt å se på smått og stort, gammelt og nyere, rett og slett gå og kose seg. En fantastisk obelisk midt på plassen, og en flott fontene gjør dette ekstra flott, og piazzaen er et naturlig samlingspunkt.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Piazza del Popolo er en stor piazza nord i Roma, men i helt grei gåavstand eksempelvis langs elven Tiber. Synes dette er en av de flotte piazzaene i Roma, som man må få med seg. Her går det rette gater helt til Viktor Emanuell monumentet og til Piazza Navona. Piazzaen ligger også ved den flotte parken, Villa Borghese, som er verdt et besøk.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016

Plassen er ganske stor og inneholder to kirker av Reinaldi. Midt på plassen står en obelisk av Ramses 2. Flott utsikt over en av Romas syv høyder, Pinciohøyden

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Leif Inge J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2015 via mobile enheter

Er helt greit sted. En stor åpen plass på enden av via del corso. Fine omgivelser og absolutt verdt å besøke en liten tur når du er i Roma.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2013

For å komme gjennom alle sentrale attraksjoner i roma i løpet av 1 dag anbefaler jeg sterkt at du drar du metro Flamino og går rett til denne plassen, tar fine bilder som start på turen. Så bør du gå til siden for å gå opp noen trapper og komme deg opp til Pincio "slottet", går du hele veien opp kan du nyte fantastisk utsikt over hele byen og slappe av i parken før du går ned.

Dato for opplevelse: april 2013
1  Takk, Larissa V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser