For et fantastisk byggverk. Anbefaler å kjøpe en tour med selskapet som står på utsiden. Veldig flink guide og du slipper unna køa.
Fantastisk historisk bygg som må oppleves! Vi styrte unna alle selgerne og sto i kø for å bestille audio guide. Anbefales! Køen gikk relativt greit og var stadig i bevegelse (lavsesong).
Collosseum er et must når man besøker Roma. Jeg har vært ved og rundt Colloseum 4-5 ganger og lærer og oppdager noe nytt hver gang. Det er lurt å ta en guidet tur i forhold til innsiden av Colosseum og utsiden. Mye historie å få med seg om transport av vann, slaveri og hvordan Eliten av Roma borgere ble underholdt.
Et must-see om du drar til Roma! Colosseum er imponerende både fra utsiden og innsiden. Det var veldig lang kø for å komme inn, så anbefaler å forhåndsbestille billetter på forhånd og/eller komme tidlig. Husk at man må stå i kø for sikkerhetskontrollen uansett om man har forhåndsbestilt billetter eller ikke.
Inkludert i Colosseum billetten er Roman Forum/Palatine hill. Anbefaler å benytte inngangen ved Palatine hill, da det pleier å være mindre kø der. Når du først er kommet inn, kan du deretter gå fritt bort til Roman Forum også.
En spennende historie, men samtidig en brutal en. Alle som er i Roma burde ta turen innom Colosseum. Velg en guidet tur. Alle guidende utenfor Colosseum er godkjente, meg bekjent.
Flott og mektig sted. Har du muligheten så vent så lenge som mulig for å se lysene. Men vær oppmerksom på lukkertider