Colosseum Access med Audio Guide App
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Colosseum på
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Kjøpte inngangspass for 24 timer( trodde vi)
Vi fikk ikke engang komme inn, det viste seg at det sto et klokkeslett på billetten vi hadde kjøpt online vi visste ikke dette og møtte 25 min senere enn hva det sto der.( vi trodde vi hadde 24 timers pass)
Denne skylden legger jeg på reisebyrået getyourtickets samt vaktene på colosseum, arrogant og fryktelig lite serviceminded! Aldri mer Roma

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, ElisabethK196
Anmeldt 23. november 2021

Et veldig kult bygg. Sett fra utsiden. Inne er de først og fremst en ruin. Ikke verdt pengene å gå inn.

Takk, rolfkristiant
Anmeldt 9. oktober 2021

Hadde guid - lønner seg for å få med historien bak - mektig og imponerende - må oppleves når man er i Roma!

Dato for opplevelse: oktober 2021
Takk, siwcathriner
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Fungerte utmerket. Booket og betalte for billetter på nett. Booker man i god tid er det mange ID-er å velge mellom. Tok 10 min for å komme inn i Colosseum.

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, _rnulfk2015
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Flott og digert og fantastisk med mye historie og flott utsikt. Eneste ulempen er masete selgere som skal selge deg noe hver annen meter.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 86jonasberg