Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For ølhunder”
Anmeldelse av Open Baladin Roma

Open Baladin Roma
Vurdert som nr. 1 189 av 13 543 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 20
Kjøkken: Pub, Bryggeripub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Regola
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

En perfekt avveksling fra spritz, pizza og pasta som serveres alle andre steder. De har et herlig utvalg øl. Hyggelig service var det også.

Dato for besøk: september 2021
Takk, _rnulfk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 3 229 anmeldelser

Anmeldt 19. mars 2017

Tøff ølplass med godt utvalg av øl.Ligger i en sidegate og kan være litt vanskelig å finne.
I tillegg til øl serveres også diverse mat & snacks .

Er endel shopping i nærheten, så far kan trygt parkeres her...

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 195kd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2016

Man forventer ikke å finne slike ølsteder i Italia ! Øl er imidlertid blitt mer og mer populært også i Italia og Baladin kan virkelig øl. Her serveres så mange forskjellige øl at du bør finne noe som passer din smak. Kult lokale med serviceminded betjening, maten er også bra. Avslappende atmosfære som virkelig kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, meretek_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Fikk anbefalt dette stedet på en mattur. Hadde et veldig godt utvalg av øl og en bra meny med forskjellige burgere. Maten var veldig bra og det var veldig rask og god service. En litt annen atmosfære enn på en vanlig restaurant, men veldig hyggelig
Besøker gjerne stedet igjen.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2016 via mobile enheter

Over 200 typer øl. Du finner garantert noe som passer din smak. De hadde også matservering, men vi testet ikke det. Ligger bortgjemt, så ha kartet tilgjengelig!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Simen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Open Baladin Roma, så også på

 

Har du vært i Open Baladin Roma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.