Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Pantheon på
1924 av 80 180 anmeldelser
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Konstruksjon med fantastiske helhet i utforming og farge. Bør besøkes når man er i Roma
Smidig inngang uten kø.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, roarn2018
Anmeldt 7. mai 2019

Imponerende med tanke på alder. Gravene til de første Italienske konger, pluss f.eks Raphael. Ta deg tid nok.

2  Takk, Rogalending
Anmeldt 29. april 2019

Wow! Vi ble rett og slett fullstendig bergtatt av dette enorme bygget som åpenbarte seg brått da vi kom fra en av de trange sidegatene midt i mot inngangen! Fantastisk! Det massive bygget på denne relativt trange plassen, de massive dørene og ikke minst innsiden. Vi besøkte stort sett alt som er å se i løpet av våre ti dager i Roma, og Pantheon toppet alt!
Var der på kveldstid ved en anledning og da var torget en salgsplass for påtrengende selgere av alt mulig slags fjas, men på dagtid opplevde vi roligere atmosfære og tilogmed en gruppe sangere som fremførte opera. På plassen foran Pantheon finner man restauranter så det er mulig å sette seg ned å beundre byggverket over mat og drikke. Skulle vi ønske oss noe anderledes med plassen ville det vært at turistene respekterte stillheten Pantheon ønsker seg inne. Da hadde det vært enda mer mektig å stå inne i denne enorme domen.

2  Takk, HegeL2
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

En av de best bevarte bygningene i Roma. Flott å få se. Her kan du betale en pris for å gå inni å se på dagtid. Det gjorde ikke vi, men sikkert flott det også.

1  Takk, chartermagda
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Pantheon en formiddag med regnbyger. Det var gratis inngang i dette fabelaktige bygget. I og med at det regnet fikk vi definitivt oppleve at det er et lite hull på toppen av kuppelen.

1  Takk, 67gauteEJ