Det er alltid mange turister, men ikke uten grunn. Et usedvanlig fascinerende byggverk. Spennende akustiske forhold.
Tidsavtrykket og storheten er til å ta og føle på. Et must på Romaturen. Det er alltid folk i og rundt Pantheon. Vi var der relativt tidlig på dagen, og køen fløt radig. Var heldige - for vi fikk oppleve levende orgelmusikk mens vi vandret rundt. Det ble en magisk og sakral opplevelse,
absolutt verd ett besøk. Gratis å komme inn. Mye folk, men føltes ikke sånn da det var god flyt i det store rommet
Romas eldste kirke (tidligere tempel). Absolutt verdt en tur innom. Unngå midt på dagen når det er mye folk.
Vurder audio guide for å få med historien rundt bygget.
Et sted som er imponerende flott. Ta dere tid til å se på alle detaljene i dette mesterverket av en bygning.
Det er et spesielt bygg med mye historie. Gikk i samme slengen innom en kirke i nærheten, saint Ignazio. En fantastisk himling uten mye turister. Mitt tips er å gå innom begge attraksjonene.