Helt ok å gå innom å se dem siden vi var i nærheten,men ellers var vi ikke videre imponert etter at vi hadde vært diverse andre plasser i Roma.
Spansketrappen Piazza du Spagna er oppkalt etter den spanske ambassaden til Vatikanet som ligger like ved. Trappen har 135 trinn og er bygd i 1725. Et fint sted for bilder eller bare å se på livet. Mye mennesker rundt og i trappa.
Et av mange fine steder å besøke i Roma.
Roma har så mye å by på, trappene er en av dem, men ikke et must å få med seg.
Vi gikk innom på vei fra lunsj da veien tok oss hit. Enormt med turister og trangt.
Hold på vesken!
Mye selgere som pusher alt fra papir paraplyer til kalde vannflasker. Det ødelegger litt av opplevelsen, men de må jo tjene penger på noe.
Kommer ikke til å oppsøke stedet igjen.
Dette må være romas største lunshrestaurant. Her sitter folk åspiser sine nistepakker. Det er så fult at det er vanskelig å komme opp/ned. Politi har forbudt dette men folk bryr seg ikke.
Dette var gedigent. Et fint og avslappende sted hvor vi satt oss med og nøt stunden. Ryddig og fint og en takk til politi som hadde fokus.
Var koseligt å sitte og dele ei vin og noen baquetter på trappa. Så kom vaktene og sa spising forbudt.