Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig”
Anmeldelse av Hostaria de' Pastini

Hostaria de' Pastini
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 622 av 13 068 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Colonna
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Gjennomsnittlig kvalitet på mat, ingen spesielt god service. Koselig bord ute i gaten. Ikke spesielt anbefalt, finnes bedre rett bort i gaten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, andreO-NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 549)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 550 anmeldelser

Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant. Spiste tagliatelle med fungi og sort trøffel. Maten var fantastisk og smeltet på tungen. Utrolig smaksrik opplevelse. Anbefales på det sterkeste. Hyggelige priser og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, torg798
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Dette var god mat ! Etter mye vandring rundt Pantheon og Trevi angrer jeg ikke et sekund på at vi gikk inn hit. Bestillte en rett med forskjellig spekemat og ost å alt smeltet rundt ganen sammen med det flate foccacia brødet. Det var såpass godt at vi reiste tilbake hit dagen etter for å prøve en hovedrett. Når vi var tilbake bestilte jeg en grillet biff med stekte poteter,liten salat og en slags urte ajoli. Dette var virkelig godt!

Den får ikke full pott fordi servitørene roter litt å får ikke med seg hvor langt du er kommet i maten så de kan fjerne talerkner ol. Uten om det ... Spis !

Dato for besøk: april 2017
Takk, Stig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017 via mobile enheter

Genuin italiensk mat og atmosfære, forrett med oster og forskjellige skinker, salat og nystekt foccacia-brød.
Biffen var perfekt stekt med en nydelig saus ved siden av. Hyggelige servitører og god vin.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Eva Carina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2017 via mobile enheter

Hyggelig, gjestfritt med veldig god mat! Her spiser du virkelig godt. Tradisjonelt italiensk kjøkken der det enkleste er det beste. Gode porsjoner til både forrett og hovedrett. Et veldig godt alternativ et steinkast fra Pantheon!

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hostaria de' Pastini, så også på

 

Har du vært i Hostaria de' Pastini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din