Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rent hotell, fantastisk beliggenhet og hyggelig personale!”
Anmeldelse av Hotel Regno

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 8 sider til!
Hotel Regno
Nr. 151 av 1 273 hoteller i Roma
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 25 april 2016

Vi bodde her en langhelg og trivdes veldig bra. Hotellet ligger midt i hovedgaten Via del Corso, som er i gangavstand til Trevifontenen, spansketrappen, Pantheon og mye mer! Blant annet finner du Colosseum, Piazza Navona, Circus Maximo.

Hotellet ligger sentralt, som gjør at du vil oppleve noe støy på dagen og mot kvelden. Deretter vil det roe seg noe ned, men det kan være noe støy. Dette gjør ingenting med tanke på beliggenheten.

Til frokost får du en OK buffet med det du trenger: Brød, pålegg, melk, juice, donuts og meget god kaffe. Ellers er det ingen serveringer på hotellet.

Kan absolutt anbefale hotellet!

Romtips: Be om høyere rom mot bakgård om du vil ha det stille
Se flere romtips
  • Opphold: april 2016, reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, MSJ294480
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 760)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 760 anmeldelser

Anmeldt 30 oktober 2015 via mobile enheter

Koselig hotell. Meget trivelig betjening, som er hjelpsom på alle måter. Super beliggenhet. Gangavstand til mange severdigheter. Var her en tur i slutten av oktober. Virkelig turistsesong og travle tider. Frokost god.
Kan anbefales på det varmeste. Dette er et hotell vi skal tilbake til

Opphold: oktober 2015, reiste som et par
Takk, KariLindmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotelregno, Responsabile reception på Hotel Regno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8 november 2015
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you very much for your kind feedback, we are very glad that you enjoyed your stay in our hotel
Hope to have you back pretty soon and please receive our best regards
Paul

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 mai 2014

Et utmerket valg, går ikke an å ligge mer sentralt. Gåavstand til alt som er å se og mange bra restauranter innen 200 meters radius. Vi hadde rom mot via del corso med terrasse som var stor og fin utsikt over byen. Rommet var ikke stort, men pent og rent. Grei frokost. Hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales !

Romtips: Rom med terrasse anbefales.
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2014, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kari H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10 oktober 2013

Veldig bra plassering. Hotellet ligger midt i mellom Trevi og Pantheon (noen hundre meter til begge), og har inngang fra Romas handlegate nr. 1. Noe støy utenfra dersom vinduene står åpne, selv i femte etasje hvor vi hadde rom.
Vi hadde superior rom med balkong. Utsikt over Romas taktopper og -terrasser.
Greit rom, men jeg ville ikke hatt et mindre (standard) rom, for det var ikke større enn nødvendig.
Stort sett bra rom, men noe slitasje i taket på badet. Også svakt sjenerende kloakklukt på badet.
God madrass på senga og godt renhold under oppholdet (3 netter)
Enkel, men grei frokost. Ikke forvent det helt store her.
Vennlig og hjelpsom betjening.
Jeg ville uten problemer bo her om igjen, mest pga. den svært gode lokasjonen.

Romtips: Så høy etasje som mulig for å komme bort fra støy på gateplan. Dersom budsjettet takler det anbefal...
Se flere romtips
  • Opphold: oktober 2013, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Vidar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 juni 2013

Hyggelig hotell med sentral beliggenhet. Kort vei til Pantheon og Trevifontenen. Godt lydisolerte rom, og rent. Frokosten grei, men pluss for å ha glutenfri alternativ. Serviceinnstilt personale, men kanskje litt relaxed...relativt små rom, men helt ok. Hotellet får litt over middels, men beliggenhet for topp karakter. Kan anbefales hvis en ikke er ute etter luksus.

Romtips: Air Condition kan variere, krev nytt rom hvis det er dårlig kjøling.
Se flere romtips
  • Opphold: juni 2013, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Espen R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Roma hotellene
Trevi
Trevi 41 Hotel
Trevi 41 Hotel
Nr. 83 av 1 273 i Roma
694 anmeldelser
Trevi
Tritone Hotel
Tritone Hotel
Nr. 337 av 1 273 i Roma
654 anmeldelser
Trevi
Hotel Fellini
Hotel Fellini
Nr. 152 av 1 273 i Roma
808 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Trevi
Accademia Hotel
Accademia Hotel
Nr. 222 av 1 273 i Roma
1 288 anmeldelser
Colonna
9 Hotel Cesari
9 Hotel Cesari
Nr. 111 av 1 273 i Roma
1 606 anmeldelser
Colonna
Hotel Nazionale
Hotel Nazionale
Nr. 50 av 1 273 i Roma
1 637 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel Regno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel Regno

Adresse: Via del Corso 330, 00186 Roma, Italia
Beliggenhet: Italia > Lazio > Roma > Trevi
Fasiliteter:
Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Romservice Suiter Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.152 romantisk hotell i Roma
Nr.163 forretningshotell i Roma
Prisnivå: kr 559 - kr 1 977 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Hotel Regno 3*
Antall rom: 69
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Agoda, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Hotel Regno. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Hotel Regno Rome
Regno Hotel Rome

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din