Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 647
Vis tilbud
Hotels.com
USD 647
Vis tilbud
Destinia.com
USD 647
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.08.21
Orbitz.comUSD 647
CheapTicketsUSD 647
PricelineUSD 173
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 034)
Filtrer anmeldelser
2 034 resultater
Vurdering fra reisende
820
919
211
57
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
820
919
211
57
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 034 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2016

Dette hotellet ligger meget sentralt til med gåavstand til det meste. Hotellet har noen år på baken, men personalet er veldig serviceminded og hjelper deg med det du vil. Rommene er rene og i bra stand. Sengene kunne vært litt mykere, men smaken er så forskjellig. Hotellet har frokostrom som tilbyr en god frokost som holder deg gående den første delen av dagen. Vi fikk rom med en liten balkong mot hovedgaten. Fint. Det var god lydisolering og trafikken var ikke noe problem. Be gjerne om et rom med balkong eller terrasse. Det var varmt da vi var i Roma, men airconditioningen sørget for at det var godt og svalt på rommet. Eneste minus ved hotellet, er at trådløsnettet fungerer dårlig og lett faller ut. Jeg satt ofte ved døra inn til rommet når jeg skulle på nett, for der var det best dekning.
Dette hotellet anbefales på det varmeste. Vi kommer gjerne igjen.

Romtips: Stille,fredelig og sentralt hotell
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, abcveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2016

Vi bodde her en langhelg og trivdes veldig bra. Hotellet ligger midt i hovedgaten Via del Corso, som er i gangavstand til Trevifontenen, spansketrappen, Pantheon og mye mer! Blant annet finner du Colosseum, Piazza Navona, Circus Maximo.

Hotellet ligger sentralt, som gjør at du vil oppleve noe støy på dagen og mot kvelden. Deretter vil det roe seg noe ned, men det kan være noe støy. Dette gjør ingenting med tanke på beliggenheten.

Til frokost får du en OK buffet med det du trenger: Brød, pålegg, melk, juice, donuts og meget god kaffe. Ellers er det ingen serveringer på hotellet.

Kan absolutt anbefale hotellet!

Romtips: Be om høyere rom mot bakgård om du vil ha det stille
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, MSJ294480
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2015 via mobile enheter

Koselig hotell. Meget trivelig betjening, som er hjelpsom på alle måter. Super beliggenhet. Gangavstand til mange severdigheter. Var her en tur i slutten av oktober. Virkelig turistsesong og travle tider. Frokost god.
Kan anbefales på det varmeste. Dette er et hotell vi skal tilbake til

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KariLindmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotelregno, Responsabile reception på Hotel Regno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2015
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you very much for your kind feedback, we are very glad that you enjoyed your stay in our hotel
Hope to have you back pretty soon and please receive our best regards
Paul

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2014

Et utmerket valg, går ikke an å ligge mer sentralt. Gåavstand til alt som er å se og mange bra restauranter innen 200 meters radius. Vi hadde rom mot via del corso med terrasse som var stor og fin utsikt over byen. Rommet var ikke stort, men pent og rent. Grei frokost. Hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales !

Romtips: Rom med terrasse anbefales.
Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Kari H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2013

Veldig bra plassering. Hotellet ligger midt i mellom Trevi og Pantheon (noen hundre meter til begge), og har inngang fra Romas handlegate nr. 1. Noe støy utenfra dersom vinduene står åpne, selv i femte etasje hvor vi hadde rom.
Vi hadde superior rom med balkong. Utsikt over Romas taktopper og -terrasser.
Greit rom, men jeg ville ikke hatt et mindre (standard) rom, for det var ikke større enn nødvendig.
Stort sett bra rom, men noe slitasje i taket på badet. Også svakt sjenerende kloakklukt på badet.
God madrass på senga og godt renhold under oppholdet (3 netter)
Enkel, men grei frokost. Ikke forvent det helt store her.
Vennlig og hjelpsom betjening.
Jeg ville uten problemer bo her om igjen, mest pga. den svært gode lokasjonen.

Romtips: Så høy etasje som mulig for å komme bort fra støy på gateplan. Dersom budsjettet takler det anbefaler jeg også å velge superior rom for å få litt større plass.
Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, VidarF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser