Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 89
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.08.21
Priceline
USD 89
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 92
USD 69
Vis tilbud
Expedia.comUSD 89
Hotels.comUSD 89
Lol.travelUSD 92
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 365)
Filtrer anmeldelser
1 365 resultater
Vurdering fra reisende
497
591
188
51
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
497
591
188
51
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 365 anmeldelser
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Dette hotellet er perfekt for Roma besøk.
Bra rom med badekar og utsikt over byen.
Svært god service i resepsjonen.
Kort spasertur til Trevifontenen
Bildet viser utsikt fra rommet. Ok frokost.
Elegant burheis.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eriksverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Dette hotellet har vi benyttet mange ganger vi har besøkt Roma. Dette er fordi dette ligger i gangavstand (for en med dårlige ben) til Colluseum og Trevifontenen og således midt i smørøyet.
Blid og hyggelig betjening, bra mat og bra rom til en bra pris.

Romtips: Alle rom er bra.
Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, knut H H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2017 via mobile enheter

Vi er tilbake for vårt andre opphold på Hiberia. Kjempefin beliggenhet og hyggelig betjening gjorde at vi valgte å komme tilbake. Fra Hiberia er det gangavstand til alle severdigheter. Utrolig blid ,behjelpelig og vennlig betjening. Første året vi var her bodde vi i 4 etg med utsikt over hele byen. Denne gangen her hadde vi rom i 1 etg(Men dette er høy etg). Nå fikk vi stort flott rom med stort bad. Meget fornøyd med rommet begge gangene.
Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Mette Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2016

Hotellet var "grei" nok, men beliggenheten var helt toppers. Det v ar et stort rom, men det luktet litt fukt, og til tider litt kloakk. Denne lukten kom utenfra, men man merket at rommet ikke var nyoppusset på en del år.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, thj909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2015

Et meget bra hotel, god service, greit rom, ikke verdens største, men som i mange storbyer. 5 døgn for kr. 3300,- med en meget grei frokost. Og hotellet ligger slik til at du kan vandre rundt til alt. Kan anbefalest til reisene til Roma. På sin hjemmeside annonserer de med ingen City-Tax, som er 4 euro per/person/ pr natt- men jeg måtte betale beløpet, og fikk ingen forklaring hvorfor.

Romtips: Vet ikke, men bodde selv inn mot bakgården, liten veranda, ingen støy, og ingen sol. Totalt sett virker både prisen på et greit rom m/ frokost og den service som ble gitt, meget bra. Kan anbefalest.
Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 961torlo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hiberia, Direttore generale på Hotel Hiberia Roma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2015
Google-oversetting

Dear Sir,

Thank you for choosing Hotel Hiberia,

Regarding the info reported on Tripadvisor where you mention that you had the pay the city tax I'd like to inform you that is not correct.

The offer "NO CITY TAX" is valid only for reservations made on our offical web site, it's clearly explained in English. Your reservation was made through booking.com so the charge of the city tax was right.

We thank you anyway for your stay at Hiberia Hotel

Best regards
Giuseppe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser