Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 461)
Filtrer anmeldelser
2 461 resultater
Vurdering fra reisende
384
757
678
372
270
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
384
757
678
372
270
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 461 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2015 via mobile enheter

Hotellet er nedslitt og trenger sårt oppussing. Golfbanene i rimelig bra stand i vakre omgivelser. Behjelpelig betjening. Langt under middels nivå på restauranten.Dette kan ikke anbefales i forhold til prisnivå. Pluss ca tretti minutter biltur til sentrum av Roma og det er der man vil oppholde seg på kveldstid.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Tore S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direzione_Operativa, Public Relations Manager på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2015
Google-oversetting

Dear Tore S,

Thank you very much for you kind review. Feedback from our guests allows us to constantly improve our service.

I wish to thank you for your kind words of appreciation that will help us to improve ourselves, as we understand that with effort and difficulty we succeed to satisfy the needs and the expectations of our honoured guests.
With reference to your kind words about refurbishment, we plan to carry out major maintenance in the hotel to enable us to continue to offer updated and renovated structures to our honoured guests.
Regarding your kind comment about the restaurant please be informed that we summoned the chef to understand what happened and take action about it. I take the opportunity to inform you that our hotel only use freshest produce delivered on daily bases, in full respect of the HACCP standard and our products are 100% guaranteed fresh. Besides our staff who is dedicated to the F&B department and all our employees are properly trained, as matter of fact, every staff member receive about 45 hours of training every year.
With reference to your kind comment about the location please be informed that our honoured guests choose our hotel as for business as for our famous parkland, but also for who want to visit the Eternal City, that is easily reachable by our shuttle buses, and then desire to relax in our green spaces, terraces, etc. far away from the chaos of the city. We also would like to inform you that in a five minute’s walk you can reach “The Village” which offers restaurants, pizzerias, cinemas, penny arcades, a book shop, souvenirs, etc. A little bit further away you can find four very big shopping malls and if one wants we are close to the archaeological sites of Ostia Antica and the sites found in the centre of Rome.

We very much look forward to welcome you back again to our premises for a warm welcome back.

Yours sincerely,
Sara Perone
Acting Executive Office Coordinator
Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel
2254/15/SP

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2015 via mobile enheter

Bodde på hotellet på en større jobb-konferanse, i en av leilighetene utenfor selve hotellet. Var der også i 2008 og må si at hotellet virker slitent og relativt dårlig vedlikeholdt til å være 4-stjerners, jeg hadde blant annet løse kraner på badet og et AC som blåste utelukkende varm luft. Det klarte ikke hotellet å reparere på de tre nettene jeg bodde der.

Maten et god, hotellet ligger i ødemarken og passer bare for de som er der på konferanse. Turist? Styr langt unna dette, feil sted og ikke verdt prisen.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direzione_Operativa, Public Relations Manager på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2015
Google-oversetting

Dear Gunnar_Oslo,

Thank you very much for you kind review. Feedback from our guests allows us to constantly improve our service.

Regarding your kind comments I regret that your expectations were not met and that we missed our opportunity to impress you positively whilst we had the chance to do so. Please be informed that your important words are highly considered and will be discussed during our next department head meeting.
With reference to your kind comment please be informed that we plan to carry out major maintenance in the hotel to enable us to continue to offer updated and renovated structures to our honoured guests.
Regarding your kind comment about food quality please be informed that we summoned our Chef to analyze the situation and take action about it. Also I’d like to inform you that our hotel only use freshest produce delivered on daily bases, in full respect of the HACCP standard and our products are 100% guaranteed fresh. Besides our staff who is dedicated to the F&B department and all our employees are properly trained, as matter of fact, every staff member receive about 45 hours of training every year.

We very much look forward to welcome you back again to our premises for a warm welcome back.

Yours sincerely,
Sara Perone
Acting Executive Office Coordinator
Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel
2252/15/SP

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2015

Formålet med turen var ei uke med golf og å oppleve Roma. Hotellet har nok sett sine beste tider, og det manglet småting hele veien. F.eks. så var det svakt lys i leselampa på senga. TV`er kunne vært bedre, at det ikke er internett på et slikt hotell er dårlig, og når jeg tok med mac`n ned i resepsjonen, så var også nettet der dårlig og falt ut til stadighet. Låne fast pc, og det fungerte bedre, men ikke optimalt.
Frokosten var grei nok, men ble dårlig fylt opp når det gikk tomt. Det var dyrt i baren. Vi spilte golf, og det er egentlig ei fin bane med mange utfordringer, men det var lange køer og tregt spill på ei bane som burde hatt bedre pleie. Dette gjaldt blå og hvit bane, mens den røde var det lenge siden noen av banemannskapene hadde besøkt.
Ellers så var servicen fra personalet stort sett bra. Rent og pent.
Bassenget var lenge siden hadde fått noe renhold.

Romtips: Var på flere rom, og de var ganske like. Fordel for de som hadde balong og ut mot bassengområdet.
Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, SteinHauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direzione_Operativa, Responsabile relazioni pubbliche på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2015
Google-oversetting

Dear SteinHauge,

Thank you very much for you kind review. Feedback from our guests allows us to constantly improve our service.

I wish to thank you for your kind words of appreciation that will help us to improve ourselves, as we understand that with effort and difficulty we succeed to satisfy the needs and the expectations of our honoured guests.
Regarding your kind comment about the breakfast I regret that your expectations were not met and that we missed our opportunity to impress you positively whilst we had the chance to do so. Please be informed that your important words are highly considered and will be discussed during our next department head meeting.
With reference to the bar prices we are currently carrying out market surveys to see what our competitors are offering, in order to make the right decisions.

We very much look forward to welcome you back again to our premises for a warm welcome back.

Yours sincerely,
Sara Perone
Acting Executive Office Coordinator
Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel
0579/15/SP

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2014

Hotellet ligger utenfor Roma - 15 min fra flyplassen. Vi ønsket en liten golfferie og ville bo nær golfbane. Hotellet svarte til forventningene - greie rom (men litt kjedelig utsikt - be om utsikt mot hagen og svømmebasseng). God service, god frokost, og koselig restaurant ute og topp mat og service. Minus: WiFi kun tilgjengelig i fellesområder - ca. Euro 30 pr. døgn om du ønsker det på rommet! Golfbanene (3 9-hulls sløyfer) var veldig fine og vakkert område.

Romtips: Øvre etasjer og utsikt mot hage/basseng. Be om rom med balkong.
Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, E-M-Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direzione_Operativa, Responsabile relazioni pubbliche på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2014
Google-oversetting

Dear E-M-Norway,

Thank you very much for you kind review. Feedback from our guests allows us to constantly improve our service.

I wish to thank you for your kind words of appreciation that will help us to improve ourselves, as we understand that with effort and difficulty we succeed to satisfy the needs and the expectations of our honoured guests.
Regarding your kind comment about the Wi-Fi please be informed that we are currently carrying out market surveys to see what our competitors are offering, in order to make the right decisions.

We very much look forward to welcome you back again to our premises for a warm welcome back.

Yours sincerely,
Sara Perone
Acting Executive Office Coordinator
Sheraton Golf Parco de' Medici Hotel & Resort Rome
2691/14/SP

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2013

Vi valgte å bo litt utenfor Roma by på grunn av ønsket om grønne hager, svømmebasseng og stillhet. Skuffelsen ble derfor stor da bassenget var stengt (det stengte dagen før vi ankom, men så ikke ut til å ha vært rengjort på svært lenge). Området var fullstendig uinterressant og det var absolutt ingen rekreasjonsmuligheter i nærheten på tross av den enorme golfbanen og anlegget rundt. Vi fikk streng beskjed om at vi ikke fikk lov til å bevege oss inn på golfbanens arealer. Noen voksne gjester badet i bassenget likevel, og da benyttet vår sønn også muligheten. Men gleden tok raskt slutt da en myndig herre gjorde det klart at det ikke var tillatt. Bussen inn til Roma kostet 5 euro pr person tur/retur og brukte ca 30 minutter. Vi reiste inn til byen hver dag, for å ikke kjede oss ihjel på hotellet med dets begrensede frihet. Hotellet består av tre helt separate hoteller under samme navn, og med helt separate anlegg. Dette er ikke godt nok vist i markedsføringen. Vi ventet først på rom i bygning 1, og her var personalet meget imøtekommende mht bading og bruk av hagen, mens det var helt motsatt på bygning 2, hvor vi endte opp. Hotellets restaurant og dens personale var helt topp, men hotellet anbefales absolutt ikke likevel. Lite hjelpsomhet i resepsjonen, og tydelig irritasjon ved stor pågang av gjester. Vi følte oss ikke særlig velkomne egentlig. Hotellet ødela mye av hele Roma-turen for oss.

Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Beatrice_Smart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direzione_Operativa, Public Relations Manager på Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2013
Google-oversetting

Thank you for taking the time to post your review. We are devastated to learn that we have missed our opportunity to impress you whilst we had the chance to do so. Thank you again and we hope to be able to welcome you back at our premises so that we may be given the chance to change your opinion.

Yours sincerely,
Marta Falasconi
Acting Executive Office Coordinator
Sheraton Golf Parco de' Medici Hotel & Resort Rome

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser