Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 202
Vis tilbud
Priceline
USD 202
Vis tilbud
FindHotel
USD 202
USD 133
Vis tilbud
Expedia.comUSD 175
Hotels.comUSD 175
Official Hotel SiteUSD 179
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 155)
Filtrer anmeldelser
2 156 resultater
Vurdering fra reisende
1 143
776
154
50
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 143
776
154
50
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 156 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kommer du hit er det unødvendig med taxi - du kan gå til alle severdigheter, de er i gangavstand, en liten svipptur og du har reist i tusenvis av år - historisk sett.
Stedet ligger rettes Ponte sisto - du går rett ut døren og noen skritt til høyre så passerer du en bro som er på 1500 år gamle fundamenter.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frodene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Hotel Ponte Sisto er et meget hyggelig hotell med en perfekt beliggenhet. Det er gangavstand til «alt».
Personalet er veldig serviceminded. Takterrassen er fantastisk. Frokosten er bra med et godt utvalg.
Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, _rnulfk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelPonteSisto, Direttore vendite på Hotel Ponte Sisto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2018
Google-oversetting

Dear Guest
Thank you for this fantastic review. I am truly delighted that you enjoyed your stay with us.
Thank you again for your very kind words and comments, that I shall great pleasure in sharing with the team.
Warm regards
Giuliana Trasmondi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Vi besøkte Roma og Hotel Ponte Sisto sammen med to andre par i slutten av september. Hotellet viste seg kanskje ikke å være like strålende som hotellets nettside kunne lede oss til å tro, men det gjorde ikke så mye.

Rommet var ikke stort, men helt ok, og rent. Hotellets takterasse må oppleves, den er en perle. Men bli ikke sittende for lenge, da prisene på drikkevarer (les GT!) er temmelig stive.

Vi hadde bestilt rom med frokost, noe vi ikke angret på. Gode råvarer går ikke ut på dato. Med frukt i ulike varianter, skinke, salami, diverse oster og ferske bakevarer manglet vi ikke noe.

Hotellets beliggenhet er ypperlig - bare et steinkast fra Romas gamle arbeiders og nå forlystelsesområde nr 1 - Trastevere. Her finner man et utrolig bredet utvalg av kafeer og restauranter for enhver lommebok.

I Trastevere fant vi også en av de vakreste kirkene i Roma - Santa Maria in Trastevere. Den er vel verdt et besøk.

Rett bak hotellet ligger et av Romas mest kjente torg - Campo de Fiori - en travel markedsplass som det er liv og røre på fra morgen til kveld.

Ikke lange spaserturen nord for Campo de Fiori ligger Piaza Navone.

Når vi så legger til at betjeningen på hotellet var både hyggelige og hjelpsomme, er vår konklusjon 1) at hotellet kan anbefales på det varmeste 2) og at vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Halvard D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2016

Dette var en positiv opplevelse. Hotellet ligger meget sentralt til rett ved Ponte Sisto, som er bruen over til Trastevere. Det er gangavstand til alle de store severdighetene, med Campo Di Fiori rett rundt hjørnet og Trasteveres utalllige restauranter rett over elva.
Hotellet har en enkel, men helt grei frokost. Det vil si rundstykker av diverse slag og skinke og ost pluss diverse syltetøy. Eggrøre, bacon etc er det mulig å kjøpe. Men man skal som regel spise så mye utover dagen at det er ikke nødvendig med annet en den frokosten som er inkludert. Frokosten serveres i et meget hyggelig uterom i bakgården.
Hotellet har en hyggelig betjening og rommene er bra. Det eneste minuset er at sengen kan oppleves som hard. Jeg synes det, men mitt reisefølge var synes de var gode.
Det kan også være noe støy fra gaten, spesielt i helgene. Men det gikk greit for oss.
Jeg kan absolutt anbefale det hotellet for noen dager i Roma

Dato for oppholdet: september 2016
3  Takk, 402b_rdh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016

Sentralt hotell i stille gågate, nært Trastevre og Tiberen, med gåavstand til f.eks Panteon God frokost i et flott atrium på sommeren. Fin takbar. rommene var rene og velstelte, med fin temperatur. fordel med avtalt taxi til flyplassen.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Reidar413
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser