Vi besøkte Roma og Hotel Ponte Sisto sammen med to andre par i slutten av september. Hotellet viste seg kanskje ikke å være like strålende som hotellets nettside kunne lede oss til å tro, men det gjorde ikke så mye.
Rommet var ikke stort, men helt ok, og rent. Hotellets takterasse må oppleves, den er en perle. Men bli ikke sittende for lenge, da prisene på drikkevarer (les GT!) er temmelig stive.
Vi hadde bestilt rom med frokost, noe vi ikke angret på. Gode råvarer går ikke ut på dato. Med frukt i ulike varianter, skinke, salami, diverse oster og ferske bakevarer manglet vi ikke noe.
Hotellets beliggenhet er ypperlig - bare et steinkast fra Romas gamle arbeiders og nå forlystelsesområde nr 1 - Trastevere. Her finner man et utrolig bredet utvalg av kafeer og restauranter for enhver lommebok.
I Trastevere fant vi også en av de vakreste kirkene i Roma - Santa Maria in Trastevere. Den er vel verdt et besøk.
Rett bak hotellet ligger et av Romas mest kjente torg - Campo de Fiori - en travel markedsplass som det er liv og røre på fra morgen til kveld.
Ikke lange spaserturen nord for Campo de Fiori ligger Piaza Navone.
Når vi så legger til at betjeningen på hotellet var både hyggelige og hjelpsomme, er vår konklusjon 1) at hotellet kan anbefales på det varmeste 2) og at vi kommer tilbake