lh
Asker, Norge
Anmeldelse av Hotel Ponte Sisto
4,0 av 5 boblerAnmeldt 28. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Sørg for rom mot bakgård
2.8 km fra Hotel Ponte Sisto
Se flere hoteller i Roma
1 207
1 207
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

For et hotell; midt i smørøyet, pene rom, deilig frokost og en fantastisk takterrasse. Super service under vår konferanse. Man går ut av hotellet rett i en gågate. Stille og fredelig. Nydelig atrium hvor det er deilig å ta en pause. Kommer tilbake!!

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, Treblomster
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Meget sjarmerende hotell med super beliggenhet - sentralt til det meste. Svært serviceminded betjening. God og variert frokost. Koselige rom. Vi hadde konferanse på hotellet - 30 personer - fungerte på alle måter godt!

Dato for oppholdet: mars 2019
2  Takk, Gunnar H
Anmeldt 22. mai 2019

Skal du/ dere til Roma. BO HER.!!!!! Service og rom helt topp. Hjalp oss med å skaffe guider og transport til og fra flyplass. Herlig "happy hour" på takterrassen med Spritz og fingermat. Gå over Ponte Siste og du er i et fantastisk restaurantområde med trange smug og butikker.

Dato for oppholdet: mai 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Meander50507521608
HotelPonteSisto, Direttore vendite på Hotel Ponte Sisto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2019

Dear Guest
I am delighted that you have shared your review with us and given it a 5 star rating, and pleased that overall you enjoyed your stay with us again.
Thank you for these comments, they are hugely appreciated and we very much look forward to welcoming you back when you are next in Rome.

Anmeldt 23. januar 2019

Her må noe gjøres, start med å bytte senger asap, dårlige senger og dermed også søvn er ingen hyggelig hotellopplevelse. Bad og rom ellers Ok. Frokost og betjening var det beste med dette hotellet, samt at det er veldig sentralt selvsagt.

Romtips: Hvis sengene generelt er som det vi opplevde, kan vi ikke anbefale dette hotellet
Dato for oppholdet: januar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Roar E
HotelPonteSisto, Direttore vendite på Hotel Ponte Sisto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Dear Guest
I am delighted that you have shared your review with us and pleased that overall you enjoyed your stay with us However I am sorry to read that you had a negative point on our Beds that are standard - I suggest you in the future instead of writing a negative review, It was enough to ask the housekeeper for a softer mattress, available in the hotel.The problem would be solved immediately

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet med gangavstand til det meste. Varm og god atmosfære og helt super service, selv ved sen ankomst (01.00 am)Hyggelig hage og stor takterrasse. Liten og hyggelig frokostsalen. Mulighet for room service og man kan få vasket tøy. Er også behjelpelig med transport t/r flyplass evt. andre steder

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Murmeldyret
HotelPonteSisto, Direttore vendite på Hotel Ponte Sisto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Dear Guest
I am delighted that you have shared your review with us and given it a 5 star rating, and pleased that overall you enjoyed your stay with us .
We very much look forward to welcoming you back when you are next in Rome.