“Nydelig”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk service. Verdt et besøk. Det ligger sentralt i byen, det er rolig og nydelig å sitte i denne sjarmerende restauranten.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 53evil

Anmeldt 20. oktober 2022 via mobile enheter

Vi var her som par i oktober 2022 og dette er en Koselig restaurant med god italiensk mat 🇮🇹 god servise og meget hyggelig betjening 🙌 anbefales

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, andreaH4618YP
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Imøtekommende å hyggelig servitør, fantastisk god mat, alt fra forrett til dessert var en stor suksess. Restauranten anbefales på det sterkeste.

Takk, Martinti8
Anmeldt 23. juli 2022

Kjempe koselig restaurant, hyggelig atmosfære. Fikk velkomst drikk, nydelig forrett og fantastisk middag😍 avsluttet med fantastisk dessert. Anbefales☺️

Takk, Isel90
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Vi skulle egentlig til en annen restaurant i nærheten, men snudde i døren. Kom tilfeldig forbi denne, og lot oss friste av den gode stemningen.

Jeg har cøliaki, og på forespørsel lagde kokken en rett som i utgangspunktet inneholdt gluten, glutenfri til meg. Vår servitør hadde god kunnskap om hva som kreves for at maten skal være glutenfri, og sjekket ekstra der hun var usikker. PS: ostekaken og tiramisuen er også glutenfri!

Resten av selskapet skrøt av sin ikke-allergitilpassede mat også.

Hvis man skulle gi et forbedringstips, ville det være å bytte ut musikken, som var tannløse coverversjoner av moderne hits.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 349linas

Har du vært i ToTo? Del dine erfaringer!