“Service innstilt resturant”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Esquilino
Anmeldt 27. februar 2024 via mobile enheter

Ubeskrivelig god service. Bestilte ravioli wom var underkokt og dessert i sjokoladefondant (spongecake) som var overstekt. Og tenderloin som var i grenseland av overstekt.

Fikk telefon om at de hadde fjernet regningen da de fikk med seg at vi var missfornøyd med mat rettene.
En helt fantastisk samtale. Ubeskrivelig god service.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, mathias johnsen J
Ambrosia Restaurant, Servizi per gli ospiti/front office på Ambrosia Rooftop Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2024

Dear mathias,

The unexpected alignment of unfortunate events left both your expectations and ours unmet. We extend our apologies and appreciate your understanding.

Though we regret the missed chance to address the situation with another dinner befitting our reputation, we eagerly anticipate the opportunity to make amends.

Rest assured, we possess unwavering confidence in our ability to surpass your expectations in true Ambrosia style.

Warm regards and Arrivederci.

Aldo Iacovone
Guest Relations Manager

Anmeldt 4. april 2022 via mobile enheter

Fantastisk service og de beste drinkene! Hyggelige folk som kommer med gode anbefalinger. Her har du det virkelig helt topp!

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, Ingvild M
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Det er et fint sted med hyggelige ser servitører. Vi hadde bord utendørs på taket. Utsikten var ikke spesielt fin, det var mest parabolantenner, så ble litt skuffet over det. Forrettene var gode, hovedrettene og dessertene så der...

Dato for besøk: august 2019
Takk, MetteNorway76
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Vi fant denne baren ved en tilfeldighet via Google Maps. Først fikk vi ikke plass på terrassen pga at vi var for mange (10 pers). Men vi fikk beskjed med en gang det var plass ute på terrassen. Da startet magien. Mauritzio lagde skreddersydde drinker til oss alle og alle smakte veldig godt. God atmosfære og alle kom i god stemning før middagen vår (et annet sted som var forhåndsbooket). De serverer også mat her, som så bra ut, men vi hadde booket et annet sted. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, gjoen
Anmeldt 3. juli 2019

Denne plassen egner seg meget godt for å avslutte en kveld. Her ble vi servert gode drinker i herlige omgivelser og fin utsikt over Roma. Litt luksusfølelse etter en lang dag med opplevelser.
Veldig hyggelige servitører som gjorde sitt til at du følte deg velkommen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Petter D

Reisende som så på Ambrosia Rooftop Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Ambrosia Rooftop Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!