“Fantastisk”

Kjøkken: Gastropub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Alt var perfekt! Maten og drinkene var utsøkte, og det var et stort utvalg av Italienske retter. Det er den beste maten vi har spist i Italia! Servicen var fantastisk og personalet var imøtekommende. Stemning på restauranten var også nydelig, utrolig god atmosfære.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Pioneer23109295142

Anmeldt 13. april 2022

Maten var aldeles nydelig! Vi spiste pasta av sorten amatriciana, som er den beste jeg har spist så langt. Servicen var god og vi fikk maten fort etter bestilling. Selv om det er mer «norske priser» her enn andre steder, er det verdt det. Restauranten ligger også kun en liten gåtur unna trevifontenen! Tiramisuen og pannacotta’en var utsøkt - jeg kommer absolutt tilbake neste gang jeg befinner meg i Roma☺️ Anbefaler å prøve foccatiaen!

Dato for besøk: april 2022
Takk, 472meritag
Anmeldt 13. april 2022

Utrolig god pasta, vin og dessert. Hyggelige servitører er også et pluss. Trivelig og typisk italiensk uteområde som skapte god stemning. Alt i alt svært fornøyd, anbefales!

Dato for besøk: april 2022
Takk, U9717AJsarav
Anmeldt 13. mars 2022

God service, vanvittig god mat og herlig stemning under små søte hvite parasoller 🥰
Selv om det kanskje er det vi kaller "norske priser", var det absolutt verdt det!!

Anbefales!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 343anettej
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Avslappet stemning med veldig bra mat til ok priser.
Alle spiste pasta som naturligvis var tilberedt perfekt.
Eneste minus var, at det tok litt lang tid innen vi fikk bestilt…..

Dato for besøk: juni 2021
Takk, FFFredrikstad

Reisende som så på Il Ristoro dal Patriota, så også på

Har du vært i Il Ristoro dal Patriota? Del dine erfaringer!