“Ristorante Cotto kan anbefales”
Anmeldelse av Ristorante Cotto

Ristorante Cotto
Vurdert som nr. 471 av 15 089 Restauranter i Roma
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Esquilino
Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å prøve denne restauranten ut fra tilbakemeldingene på trip advisor og jeg ble ikke skuffet. Spaghetti Carbonara var nydelig og som forventet og den andre, som spiste pizza var også fornøyd. Fint lokale både ute og inne og god atmosfære. Rask service fra vi satte oss ned og servitørene kom forbi flere ganger og sjekket at alt var i orden eller om vi trengte noe mer. God anbefaling fra servitøren for valg av vin. Limoncello-shot som vi fikk helt til slutt er alltid en hit.
Drar gjerne tilbake til denne restauranten ved en senere anledning.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 191olavl
Tommaso, Proprietario på Ristorante Cotto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2022

Dear Guest, we are glad to hear that you had a lovely time and a great experience in our Cotto restaurant.
We really hope to have the pleasure to host you again in our Restaurant in the future.
Sincerely,
Tommaso Felicetti
CEO Dharma Group

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Flott service og bra mat. Her går man og koser deg med deilig mat, grei størrelse på porsjonene. Vi var veldig fornøyde. Anbefales

Dato for besøk: juni 2022
Takk, kjellh398
Dharma B, Marketing på Ristorante Cotto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Thank you for your review. See you soon!

Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Nydeleg biff, mør og saftig og verdens beste tiramisu til dessert. Anbefaler alle å ta turen hit 🤩 Koseleg og serviceinnstilt kelner. Hit skal vi meir!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Rita Kristin H
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

God mat i moderne lokaler. Hyggelig og god service. Maten smakte utmerket og var delikat anrettet. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, John H
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Kan varmt anbefale en kveld her på restaurant cotto. Vi delte en flaske vin og spiste meget god pasta etterfulgt av en helt fantastisk tiramisu. Min co-pilot spiste ostekake og den var også helt nydelig. Servitørene var kjempehyggelige og gjorde kvelden enda bedre. Verdt ett besøk.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, reinsdyret

Har du vært i Ristorante Cotto? Del dine erfaringer!