Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Colosseum and Vatican Tours by Italy Wonders
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Colosseum and Vatican Tours by Italy Wonders på
fra USD 50,73
Mer informasjon
fra USD 52,42
Mer informasjon
fra USD 129,65
Mer informasjon
fra USD 72,71
Mer informasjon
Anmeldelser (1 380)
Filtrer anmeldelser
854 resultater
Vurdering fra reisende
771
64
11
2
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
771
64
11
2
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 854 anmeldelser
Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Interessant tur. Guiden Dennis var kunnskapsrik. Det var en stor opplevelse. Husk å bruke gode sko. Anbefales.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Ingerid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Tur guiden var flink og kunne ganske mye. Snakket tydelig engelsk og brukte bilder til å illustrere. Er du spansk talene, så kan du også bruke disse også.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Åge V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Tok 'clicktour' med engelsk språk. Dennis var guide og gav oss en utrulig opplevelse. Utrolig kunnskapsrik og flott guide gjennom Colosseum og Forum Romanum

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Tom G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

Ble ``praiet`` av en selger for dette firmaet i det vi ankom Colosseum. Lot oss friste og fikk prutet ned til familiepris da vi var 4 kollegaer i følge. Fikk en fantastisk flink og engasjert guide, Fe, som holdt oss i ånde i 2 timer og 3 kvarter. Absolutt god valuta for 35 Euro pr. pers. Gikk igjennom Colosseum, Pallatinerhøyden og Forum med detaljrik forklaring.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Espen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2016 via mobile enheter

Fantastisk engasjerende og kunnskapsrik dame. 2,5 timer rundtur i Colosseum og Forum Romanum Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Terje F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2016 via mobile enheter

Kunnskapsrik dame som het Felieity fulgte oss rundt på Colosseum og i forum romanum. Vi tok også touren på Vatikanet med samme firma dagen før. Veldig bra!

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, MortyA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser