Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leverer alltid!”

Il Chianti Osteria Toscana
Vurdert som nr. 622 av 13 533 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 39 - USD 53
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

IL Chianti er fantastisk restaurant blant alle de andre turistfellene i området Trevi. Nydelig mat og ikke minst en fantastisk vinkjeller.

Dato for besøk: september 2021
Takk, thomaslids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Osteriailchianti, Proprietario på Il Chianti Osteria Toscana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2021
Google-oversetting

Grazie mille per questa splendida recensione, siamo davvero felici che persone come voi apprezzino la qualità dei nostri prodotti e il nostro costante impegno per soddisfare i clienti.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 215)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 4 216 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019

Oppdaga denne tilfeldigvis ein kveld i ei sidegate ved Trevifontenen. Suveren på på både mat, drikke, atmosfære og service! Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Odd-Ingar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Osteriailchianti, Direttore på Il Chianti Osteria Toscana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2019
Google-oversetting

Thank you for choosing us and for writing this review, I really hope to see you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Like ved Trevi fontenen finner du denne restauranten . Mat og service er topp, prisene likeså. Fullt hus så det anbefaler å bestille på forhånd

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, brynhildbente
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Osteriailchianti, Direttore på Il Chianti Osteria Toscana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your review, we really hope to see you again very soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restaurant av gjester som hadde vært her for 10 år sidenden var like god i dag! God service og god mat ! Kan anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, wenchemeling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Osteriailchianti, Direttore på Il Chianti Osteria Toscana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you so much!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi delte en forrett med variasjoner av ost. Det var veldig godt og rikelig for to personer. Til hovedrett hadde vi kalv og det smakte nydelig. Av dessert vil vi anbefale tiramisu, den var nydelig. Vi bestilte en tiramisu og en semifreddo med jordbær. Tiramisuen var klart best. Kelneren gav også en veldig god vinanbefaling tilpasset det vi hadde bestilt. Vinen var nydelig.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, _shild_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Osteriailchianti, Direttore på Il Chianti Osteria Toscana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear customer,
thank you for visiting our restaurant and for your wonderful review.
I hope to see you soon in our restaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Il Chianti Osteria Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.