Maten var god men at denne restauranten har fått tre stjerner, er et mysterium. Maten var ikke særlig eksperimentell (slik som Maaemo) eller spesielt vakkert dandert og kreativ slik som Piazza d’uomo som også har 3 stjerner (Alba). Utsikten er fabelaktig- ut over byen..og å ta et glass champagne ute på terrassen var fantastisk.
En av kelnerne stresset gjennom måltidet mens en annen var veldig behagelig. Serveringen foregikk simultant slik vi ofte ser på denne typen restauranter.
Det ble ikke tilbudt vinpakke til måltidet. Men- de var fantastisk flinke på å holde både vann og vinglass fulle hele tiden.
Signaturretten som var en pastarett var helt fantastisk god. Ellers husker vi ingen av rettene. Desserten var overdådig og en enorm mengde petit fours og en god iskrem på pinne.
Alt i alt en ok opplevelse men uforståelig at restauranten har tre stjerner i Michelin guiden når det fins så mange gode restauranter uten-der både mat og service virkelig setter spor i hukommelsen.