“god opplevelse”

Vurdert som nr. 326 av 15 024 Restauranter i Roma
Omgivelser: Esquilino
Omgivelser: Esquilino
Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

En fin restaurant med koselig atmosfære, god mat og priser innenfor normalen. Hyggelige servitører og de kaffen en av de beste drinkene jeg har drukket i Roma.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 958marionn

Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Tydeligvis hundrevis av folk med dårlig standard som anbefaler denne, langt under par for min del. Fjordland har bedre Carbonara.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Venture01300000125
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 4 familiemedlemmer som spiste middag her en varm junisøndag. Vi var veldig sultne, så vi bestilte både antipasti, primi og secondi, og jammen ble det dolce til slutt også. Alt smakte fortreffelig og vi gikk veldig mette...

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, 643kjellarneb
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Bestilte "sea bass". Fisken var god og saftig, men salaten som fulgte med var en trist opplevelse og bar tegn til å være kappet opp lang tid før vi kom på restauranten (tomatene var begynt å tørke inn). Potetene var heller ikke noe å skryte av. Allt i allt en skuff med tanke på pris. Dette kunne man fått på pub til halv pris.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, Øystein F
Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og service men lasagnen var desverre tørr og brent. Svarte ikke til forventningene.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Jean R

Har du vært i Ristorante Amedeo? Del dine erfaringer!