Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En stor overaskelse”
Anmeldelse av I Pizzicaroli

I Pizzicaroli
Vurdert som nr. 215 av 13 724 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 11
Omgivelser: Parione
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Parione
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi var på leting etter noe annet enn pizza og pasta, og det fant vi. Veldig bra tilberedt brett med ost og skinke. Servitøren var veldig hyggelig og kjempesøt. Vil absolut anbefale dette stedet! Rimelig var det også.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, grillusen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ipizzicaroliroma, Proprietario på I Pizzicaroli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Takk så mye og beste ønsker fra oss alle!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 838)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 838 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og godt drikke. Vi var alene i hele restauranten til en sen lunsj! Veldig hyggelig. Nydelige smaker. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Eivind B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Vi fikk servert nydelig lokal mat - skinker og oster pluss ulike bruschetta. Alt var flott laget til på trefat. Servitørene var hyggelige og vi fikk god service. Vi fikk fortalt hva alt var og hvor det kom fra. En fin opplevelse som vi absolutt kan anbefale til alle romafarere Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Merethe E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stefano B, Proprietario på I Pizzicaroli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018

Hei Merethe E takk for den fine anmeldelsen. Det er to ting som gjør stor pizza: gjestfrihet og unike produkter.

Vi har bare spesielle produkter prisen du betaler er kvalitet og omsorg som jeg ikke får noe annet!

Våre oster er rå melk en sjeldenhet nå!


I Pizzicaroli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Vi tok speciale menyen til middag i dag. Flere gode oster og skinker/pølser. Og noen litt anonyme. Men helhetsinntrykket er absolutt veldig bra.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, roymik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
I Pizzicaroli R, Proprietario på I Pizzicaroli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2018

Ciao!
Hilsen og takk fra alle oss!

I Pizzicaroli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Vi bestilte ymse godsaker på en fjel og det var både rikelig og godt. Det handler om oster, pølser og skinker, med brød og tilbehør. Lite sted med hyggelig personale. Utmerket lunsj.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
I Pizzicaroli R, Proprietario på I Pizzicaroli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2018



Hilsen og takk fra alle oss!

I Pizzicaroli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i I Pizzicaroli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.