“Storfamilie på tur”

ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 1 402 av 14 958 Restauranter i Roma
Kjøkken: Amerikansk, Pub
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Ludovisi
Anmeldt 30. mars 2024 via mobile enheter

Vi var en familie på ni personer.
Hadde forhåndsbestilt både bord og treretters meny. Da vi kom 18.55, var ikke bordet klart. Fikk beskjed om at vi kunne vente i baren. Der var det helt fullt, så vi ble stående på gata og vente. Klokka 19.20 var bordet klart, og vi kunne sette oss.
Fikk en helt ok forrett med nachos og løkringer. De av oss som ønsket burger til hovedrett var generelt skuffet. Smakløse og lite krydret. En av oss valgte å ikke spise sin da den var helt gjennomstekt og tørr. Fikk beskjed om at dette skulle trekkes av på regning av servitøren, men kunne ikke se at dette var gjort på totalen da vi skulle gjøre opp.
Til dessert skulle vi alle få brownie. Denne kom ikke og måtte etterlyses. Etter litt diskusjon mellom to av servitørene, og muligens kjøkkenet, om vi faktisk hadde bestilt treretters meny, kom endelig brownie på bordet. Gjennomstekt og mer sjokoladekake enn brownie med en liten klatt krem på toppen.
Skuffet over besøket og kommer nok ikke dessverre ikke tilbake.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Stefan L
Davide Russo, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2024

Dear Stefan,
I would like to thank you for taking the time to leave your feedback about your visit to the Hard Rock Cafe in Rome, I'm so very sorry that it did not live up to expectations, this is far from the service/food we strive to provide and I will personally investigate the issues occurred on the day of your visit. Please feel free to share more details in order to help me understand what went wrong and avoid any similar situations in the future. I do hope this won't stop you from visiting Hard Rock in the future. We would love the opportunity to redeem ourselves.
Kindest Regards

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Vi besøkte en av de første dagen i ferien.
Vært der før og gledet oss til god mat og drikke.
Fornøyd med mat og drikke og den lokale ostekaken var superb…
Kjøpte en mojito med glass men fikk aldri vite hvor man skulle hente ut dette.
Serice fra kelneren var medium.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kjersti K
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Meget god mat og fantastisk service. Hyggelige personalet og service-innstilte ansatte. Veldig greie priser og bra beliggenhet.
Hittil, vår beste restaurant opplevelse i Roma!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 86jonasberg
Alessio Bisogni, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2021

Good morning 86jonasberg
thanks you so much for your visit and your positive review. We hope you will have the opportunity to come back soon

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Vi besøkte dette stedet fredag og lørdag fordi vi var topp fornøyd med alt. Men husk å bestille bord for her var det kø, Veldig god mat, det var det rimeligste stedet vi spiste, kjempe koselig og god service.Vi spiste forskjellige hamburgere og en fantastisk kyllingrett.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, ragna2008
HugoHRC, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2019

Thanks for the 5 star rating, keep rockin' and visit us again soon!

Anmeldt 5. oktober 2019

Var der å spiste lunsh.mmenyen er den samme på alle HRC.Mye godt. Kan anbefale rack med cold slow. Verd et besøk

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, ivartina
HugoHRC, General Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2019

Thanks for stopping by to rate us, we hope on your next visit you'll have a 5 star experience.

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!