Kom hit etter runden gjennom Vatikanmusseet. Vet ikke om det finnes noen snarvei, men det tok en stund før vi kom frem hit.
En del av Vatikanet og masse flotte og historiske malerier. Her er det ikke lov å ta bilder, ett av flere steder i Vatikanet som det ikke er lov. Ei heller å lage lyd(stillerom)
Ikke lov å ta bilder eller prate i denne sal. Crovded overfylt rom av mennesker som kan få glo på kunst bilder i 10 min før neste gruppe kommer inn.
Først og fremst er det Michelangelos vakre kunst som imponerer. Men kombinert med alle inntriger, konflikter, korrupsjon, mord og annet fanteri cardinaler har drevet med her inne for å selv bli pave er rommet større enn seg selv.
Nydelig, fantastisk og storslått. En blir ydmyk av en så fantastisk opplevelse. Anbefales. Guidet tur er å anbefale for innsikt og passere kø. En sann opplevelse å få ta del i dette mesterverket.
Desverre mange turister som ikke respekterer stillhet, fotografering eller bekledning. Og når det er hundrevis og hundrevis av turister i samme rom, blir det bråkete. Jeg ønsker meg tilbake utenfor sommersesongen. Ingen bilder er tatt, da dette er forbudt.
Vi opplevde hele Vatikanet som flott og staselig, men ganske kjedelig. Mye marmor, pomp og prakt. Gøy å ha sett kapellet, og de berømte maleriene, men ikke noe mer enn det.