Musseet består av flere haller med kunst og gamle antikvitteter før du til slutt kommer til det sixtinske kapell. Skal du hit anbefaler jeg å
booke billeter direkte på offisiell webside og ikke kjøpe via eksterne byråer.
booke billeter direkte på offisiell webside og ikke kjøpe via eksterne byråer.
Vi besøkte museene,kapellet og Peterskirken. Ta turen selv, ikke la deg lure av skip the line selge, det gjør de fleste, ergo køen blir lengere der. Snakker av egen erfaring vi stod i 1.5 timer for å få komme inn.Kjøp egen billett på nettet føre du drar og utforsk på egenhånd. Peterskirken er gratis også den med egen kø.
Mye av det samme i alle rom. Lang kø for å komme inn. Ikke bruk unødige penger på å kjøpe billett av luringene utenfor. Går helt greit i ordinær kø. Artig å se sixteen kapel.
Fantastisk opplevelse. Betalte på forhånd for en guidet tur og hoppet over køen. Hun var amerikansk, var morsom og meget kunnskapsrik. Museene er utrolig vakre og representerer hundrevis av år. Her trenger man flere dager for ett godt innblikk i historien. Museene har IKKE aircondition, varmen kan til tider være overveldende - særlig i juli. Og spesielt når gangene er overfylt av folk. Kvinner kan ikke ha skjørt eller shorts over knærne, og må dekke til skuldre. Stillhet og respekt kreves, men blir ikke alltid respektert av turistene desverre. Jeg ønsker meg tilbake en annen årstid.
Vatikanske museer check! Helt fantastisk opplevelse. Dette anbefales på det sterkeste. Bestill guidet tur så slipper du kø. Her finnes det mange alternativer.
Det er flott og imponerende, men de slipper inn så mye folk på en gang at det ikke blir noe trivelig. Dersom man velger å dra, er det helt avgjørende å kjøpe billett på forhånd, da billettkøene ellers er uendelige.