Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hopp over linjen: Vatikanmuseene og Sixtinske kapellinngangskort
845

Bestill på forhånd
fra
USD 33,95
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Vatican City på
fra USD 33,95
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
fra USD 28,64
Mer informasjon
fra USD 87,44
Mer informasjon
Anmeldelser (7 212)
Filtrer anmeldelser
7 212 resultater
Vurdering fra reisende
5 141
1 422
404
121
124
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 141
1 422
404
121
124
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 7 212 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Her er mye å se og oppleve med tanke på at det er den minste staten. Peterskirken er et must når en er her. Sett av en halv dag og opplev staten

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Verdens minste stat, men kanskje den åndelig sterkeste. Fint å ha vært der og i tillegg to "paveopptredner"

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, roarn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Flott opplevde som anbefales. Tok del i Vatican museet, Sistine Chapel og St. Peterskirken. Minner for livet.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, LineSaelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

En strålende flott soldag i februar :)
Vatikanstaten med Petersplassen gjorde stort inntrykk. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Jillkul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2017

Dette er en av de stedene som bør stå øverst på listen over ting som må oppleves. Her får du oppleve pomp og prakt, kunst og kultur, alt på en gang. Men tenk også på hvor mye blod, svette og tårer som ligger bak, og ikke minst pengeinnkreving fra folket og makt/maktmisbruk. Uansett, det er mektig å oppleve Vatikanet, det er mektig å komme inn i den enorme og svært rikt utsmykkede St. Peterskirken. I turist-sesong anbefales "skip the line" billett. Køen tar over en time i sesongen. Kjøp billetter på forhånd, så slipper dere innpåslitende billettselgere. Vi sto i kø i slutten av oktober, da det ikke var så varmt, så det gikk greit. Men med 35-45 graders varme, kan det bli uutholdelig. Sikkerheten er også her på topp. Morsomme drakter på vaktene/garden.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser