Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 18:30
Lagre
Peterskirken med Vatikanets offisielle guider
1 322

Bestill på forhånd
fra
USD 28,64
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Peterskirken på
fra USD 28,64
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
fra USD 51,98
Mer informasjon
fra USD 41,37
Mer informasjon
Anmeldelser (41 164)
Filtrer anmeldelser
41 164 resultater
Vurdering fra reisende
33 944
5 514
1 119
308
279
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33 944
5 514
1 119
308
279
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 41 164 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Ha god tid, og en dose tålmodighet. Mye kø og mange mennesker i weekend. Man kan reservere tid og få guidet tur

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Ett fantastisk sted og avslutte dagen i Vatikanet. Mange flotte uthoggninger, malerier og det siste verket Michelangelo gjorde før han døde, 89 år gammel. Nye utstillinger(de bytter på hvem som skal vises frem av de gamle pavene/helgene) ofte. Definitivt ett sted å bruke dagen. Obs!! Kom tidlig til Vatikanet, helst rundt 8, ellers blir du stående i KØ!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, mortenels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi valgte en guidet tur opp i kuppelen, rundt i kirken og ned i krypten. Mye informasjon som gav det lille ekstra. Anbefales.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt å dra tidlig søndag for å få med oss Pavens velsignelse kl 12. Vi var der rundt kl 10,og fikk en flott runde inne i kirken uten for mye folk. Vi fikk også med oss prosesjon og messe før vi gikk ut for å oppleve Pavens velsignelse. Litt kjedelig at alt var på italiensk, men alt i alt verd å få med seg

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Virkelig verdt ett besøk, lang kø, ta med drikke,man blir stående en stund. Ta heisen opp i tårnet, utsikten er fantastisk koster 10€ men verdt om ikke du tar det som en treningsøkt. Trapper fører dere videre opp i domen, ikke for folk med klaustrofobi,det er meget trangt enkelte steder.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, wenche_norum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser