Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 18:30
  
Google
Ulike måter å oppleve Peterskirken på
fra USD 21,92
Mer informasjon
fra USD 30,36
Mer informasjon
fra USD 21,92
Mer informasjon
fra USD 33,17
Mer informasjon
Anmeldelser (39 648)
Filtrer anmeldelser
39 648 resultater
Vurdering fra reisende
32 641
5 364
1 081
301
261
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32 641
5 364
1 081
301
261
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 39 648 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Må oppleves. Fantastisk arkitektur, storhet og fint. Bør forhåndsbestille køfribillett. Husk masse vann.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 640gunnarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Det er nesten overveldende. Utsmykningen og alt Peterskirken rommer. På omvisning i Vatikanet var dette absolutt høydepunktet og det siste på runden. Det er så flott at det vanskelig kan beskrives- må oppleves.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Peterskirken er er must om du besøker Roma! Det er gratis å komme inn på Petersplassen, som er fantastisk i seg selv. Deretter må du stå i kø for å komme inn i selve kirken. Midt i fellesferien kan køen se lang ut, men vi gjorde dette to ganger i stekende sol, og det tok bare rundt 20 minutter hver gang. Inngangen er gratis, så la deg for all del ikke lure av alle de plagsomme selgerne som står utenfor Petersplassen.
Når du er gjennom køen kan du velge om du ønsker å stille deg i en ny kø for å klatre opp på toppen av domen. Dette koster 10 Euro per pers inkl. heis deler av veien, eller 8 Euro per pers uten heis. Køen tar ca.5-10 minutter i høysesongen. Det er en kafé midtveis.
Selve Peterskirken innvendig er et helt fantastisk skue, du har nok aldri sett en så fantastisk kirke før tør jeg påstå. Husk at det er en kleskode, ingen bare skuldre og lår. Ellers går det helt fint med shorts/kjole ned til knærne. Inne i Peterskirken kan du ta bilder med mobil og til og med selfiestang, så det er ikke så strengt som mange tror. Slapp av og nyt opplevelsen!

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019

Mye mindre folk enn i museet. Mye flott å se på, og fint å kunne gå ned til gravene. Behagelig å kunne se i sitt eget tempo uten å gå som sild i tønne.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, nehaoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Veldig vakkert byggverk, som må sees. Peterskirken er virkelig vakker. Måtte stå litt i kø, men det gikk fort. Topp score

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, 336terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser