“God mat, store porsjoner”
Anmeldelse av Osteria Broccaindosso

God for: Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Santo Stefano
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Var der med italiensk slekt, og de hadde fått anbefalt restauranten. Nydelig ragu til forrett, og cottoletta bolognese til hovedrett. To koteletter, så rikelig med mat. Dessertene skal også være gode, men da var vi stappmette. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, R1909EVchristianA

Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Anbefaler kaffe med Marcapone og noe godt attåt😊 Veldig god mat og hyggelig sevice. Anbefaler Ragu eller tortelini i buljong.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, berae2018
Anmeldt 29. november 2016 via mobile enheter

Anbefalt fra hotellet, og under 10 min vekk i duskregnet fikk det siste bordet til lunsj denne grå mandagen. Bak en unnseelig inngang ligger en tradisjonell osteria, men med særdeles høy kvalitet på alt vi spiste. Vi delte en blandet antipasti, og nydelige småretter, 7 i alt, kom som perler på en snor før vi tok hver vår pastarett. Vinen vi valgte var lett perlende, og ikke helt i vår smak, det ble lødt med en annen vin uten å mukke. Vi lot oss overtale til å smake på utvalgte dessert-smakebiter før kaffen, alle hjemmelaget med god sans for tradisjon, og alle helt nydelige! Blant våre beste lunsjer i Italia noensinne!

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, 12_geh
Anmeldt 13. august 2015

Det er noe spesielt med denne Osteria. Maten er utsøkt, betjening hyggelig og vennlig, porsjonene er enorme og utvalget perfekt. Kunne spist der hverdag for resten av livet.

Dato for besøk: august 2015
2  Takk, 427julienp
Anmeldt 26. juli 2014

Vi ble anbefalt restauranten fra hotellet vårt og dro dit uten å vite annet enn at det var en restaurant brukt mye av de lokale. Restauranten fant vi i en bakgate og ble vist inn i stappfullt lokale, men bak ved kjøkkenet vardet satt av et bord til oss. Mat og drikke kom raskt på bordet og det var nydelig! Kelneren anbefalte forskjellige pastaretter, og det anbefales:) Til dessert var det smaksprøver på 10 forskjellige kaker, og da var vi definitivt mette...

Dato for besøk: juli 2014
    • Atmosfære
Takk, Langbergen

Reisende som så på Osteria Broccaindosso, så også på

Bologna, Province of Bologna

Har du vært i Osteria Broccaindosso? Del dine erfaringer!