Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (532)
Filtrer anmeldelser
532 resultater
Vurdering fra reisende
192
222
89
20
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
192
222
89
20
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 532 anmeldelser
Anmeldt 9. november 2017

Koselig og fint hotell. Meget hyggelig betjening rent, god mat med sentral beliggenhet i forhold til togstasjonen, strand og spisesteder. Fin strandpromenade. Flott utgangspunkt for fotturene mellom byene.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
Takk, 314gen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Et supert hotell med en veldig fin plassering om en skal til Cinque Terre. Hotellet ligger like ved en flott strand i Monterosso. Og nær stasjonen så et fint utgangspunkt for vandring. Rent og pent hotell med veldig hyggelig betjening. Det er et fint uteområde med hagemøbler som en kan benytte dag og kveld. Har en noen spesielle behov er de veldig hjelpsomme. Enestd vi savnet var et lite kjøleskap på rommet ellers perfekt for en flott ferieuke i juli.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Italiaelsker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Dette hotellet ligger fint til i forhold til strand og togstasjonen. Gratis parkering var fint. Standarden var relativt enkel, men alt var rent og i god stand. Vårt baderom var av god størrelse. Rommet hadde fin utsikt mot fjellene og frokosten var bra til å være i Italia. Det beste med hele hotellet var personalet. Alle var utrolig hjelpsomme og hyggelige.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Marianneboen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2015

Enkelt hotell med fin beliggenhet og hyggelig service. Enkle rom, men rent. Gratis parkering rett i nærheten. Grei frokost. Bar tilgjengelig med enkel utvalg. Mye nordmenn, men ingen tilgang til norske tv-kanaler.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Simonsen1958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2015

God beliggenhet og med kort vei til strender. Hotellet har enkel standard og rommene er forholdsvis små. Er du over 180 cm høy har du utfordringer på badet. Men aircondition fungerer og det er rent på rommene. Frokost er et enkelt ta selv bord, det er ikke mulighet for bestillinger av "sideorders". Vi opplevde frokosten som helt grei med et lite men godt utvalg av pålegg og brød. Hotel 5 Terre personalet opplevde vi som serviceorientert og tilstede for sine kunder. En enkel og grei hotell opplevelse for et weekend opphold i Monterosso.

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Olesette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser