Kjempefint kirke, både ute og inne. Gå opp trappen i tårnet og se utsikten. Kirken har museum som er verdt et besøk, med mange sentrale historiske gjenstander.
Denne gamle kirken ligger sentralt i gamlebyen i Genoa. Det er mange trange gater rundt kirken. Inngangspartiet til kirken er imponerende. Inne i kirken er det mindre utsmykning enn hva jeg hadde forventet. Gratis adgang til kirken.
Utrolig vakker fasade og interiør, denne katedralen er lett å oppsøke i senter av byens eldste del og i nærheten av den gamle havnen.
Utrolig vakker, storslagen og forseggjort utsmykket både på utsiden og innsiden. Dette er et av de mest sentrale stedene og byggene i Genova. Inne er det harmonisk, stille og fredfullt, en aura av hellighet og åndsnærvær. Kom hit alene for å være stille, tenke, be eller beundre kirken som historisk kunststykke; eller ta med kjæreste, venner eller familie. Det er gratis, så hit må man komme. Det tror jeg alle har godt av.