Marianne H
2.5 km fra La Castellana
1.2 km fra La Castellana
Se flere hoteller i Bergamo
Anmeldt 4. oktober 2019

Et lite, men koselig hotell. Personalet yter meget god service. Fikk gode tips til steder å besøke og steder å spise og generelle tips. Fine rom og sentral beliggenhet i forhold til sentrum og til Gamlebyen. Vi velger gjerne La Castellana igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Ole Christian A
Anmeldt 24. mars 2019

Leilighet i sentrum på gateplan. Gitter og mørkt strøm gikk kl.1.00 på natta å ble mer eller mindre borte. Minnet om en gammel Tyrkisk bosted. Bråk fra løvblåser kl.9.00 og håndverkere kl.10.00.Fikk ny leilighet men måtte betale mellomlegg på 500,-her lukter det kloakk men fikk luftet ut det meste.

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, MaiM601
Anmeldt 27. september 2017 via mobile enheter

Ett nydelig rom i to etasjer åpenbarte seg da vi kom inn i dette lille hotellet. Alt var nytt og moderne med utsøkt design.
Det hyggelige vertskapet lager en velsmakende frokost til oss.

Hotellet med åtte rom ligger inne i en bygård, litt bortgjemt bak bygårdfasaden. Området er rolig og pent. 10-15 minutters gange fra gamlebyen og/eller stasjonsområdet.

Dato for oppholdet: september 2017
1  Takk, C3415ALjohnb
Anmeldt 19. juli 2017

Dette hotellet vil jeg virkelig anbefale, Fantastisk personell og super service.
De har både leiligheter og hotellrom og sentral beliggenhet. Toppen av alt er at de tillater kjæledyr. Vi hadde med oss hund som var like velkommen som oss 😊

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, irmelbe
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

La Castellana ligger i den historiske delen av Bergamo. De er behjelpelig med parkering hvis du kommer med bil. De har både hotellrom og leiligheter. Servicen er veldig bra, det er rent og frokosten var god. Velger nok å bo her ved neste besøk i Bergamo.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, jofo58