“Hyggelig”

Kjøkken: Italiensk, Vinbar
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2019

Veldig god mat og drikke. Perfekt beliggenhet på Piazza Vecchia. Profesjonell og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Hans Fredrik S

Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Restaurant på fortauet, godt plassert i sola på Piazza Vecchia. Hyggelig servitører og supert sted for lunsj. Anbefales også for en drink på kvelden.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 255runes
Anmeldt 29. august 2018

Et kort stopp i Bergamo rundt lunsjtider fikk oss til å oppsøke Lalimentari Ristorante. Vi slo oss ned ved et bord med plass til to og ble anbefalt en rett bestående av skinke/ost fra Bergamo samt tilsvarende fra Italia. Det var et godt valg. Flott servering, god mat og ikke minst en god forklaring av skinkenes og ostens opprinnelse. Når en i tillegg får gode råd om drikke til maten - er det perfekt. Dette stedet kan jeg anbefale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, helge b
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Dette var et hyggelig møte med god mat og sjarmerende lokaler. Passe rustikt, passe prisnivå og velsmakende mat. Velg mellom to rom i forskjellig stil. Hyggelig personale og god plassering ved Piazza Vecchia.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Astrid P
Anmeldt 16. november 2017

Etter å ha lest anmeldelsene på Trip Advisor, lette vi etter Lalimentari på Via Tassis, som er oppgitt som adresse her. Der fant vi ikke restaurantene. Den er flyttet til Piazza Vecchia - og der er det mange som finner den! Fullt og travelt, men veldig god mat - også glutenfritt.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Gunnar Inge L

Reisende som så på Lalimentari Ristorante, så også på

Bergamo, Provinsen Bergamo
Bergamo, Provinsen Bergamo

Har du vært i Lalimentari Ristorante? Del dine erfaringer!