“God pizza”

Vurdert som nr. 94 av 9 513 Restauranter i Milano
Omgivelser: Centro Storico
Omgivelser: Centro Storico
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god pizza, rask service, høy musikk, ujålete lokale. Vi spiste en dagens og en margaritha, begge var veldig gode italienske pizzaer.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Cecilie A

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig pizza, fantastisk stemning og en sjarmerende service! En nydelig liten plass midt i gata, kom tilfeldigvis forbi. Kjempegode drinker og en herlig italiensk stemning !

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 453cathrineb
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste pizza her siste kvelden vår i Milano, angrer ikke på det selvom vi måtte stå i kø for å få bord. Vi fikk servert et glass prosecco på huset da vi fikk bord, hyggelig gest som gjorde at vi følte oss godt mottatt.
Det var utrolig mye mygg denne varme kvelden! De ansatte kom med myggspray til kundene som de satte på bordene, perfekt!
Knallgod pizza!! Hyggelige ansatte! ☺️ Anbefaler restauranten på det varmeste og spiser gjerne her igjen! 🤗

Dato for besøk: august 2021
Takk, kselboskar
Anmeldt 12. august 2019

Da vi ankom ble vi tatt godt i mot hvor vi ble tilbudt prosecco og mini pizza/calzoner mens vi ventet. Det var travelt der, med tydelig mange som likte stedet. Da vi ble ført til boret vårt gikk vi ned en trapp og inn i et stort rom med mange bord tett i tett, hvor man praktisk talt satt på hverandre. Dette var tydelig en italiensk restaurant hvor vi muligens var de egneste turistene der akkurat da. Derfor kom kelneren og forklarte for oss at det var 3 mulige pizzaer å velge mellom. Vi fikk spørsmål om vi ville prøve alle ved å få "påfyll" med en ny en når den andre var tom som vi da takket ja til. Dette var vi utrolig fornøyde med, og ga oss en mulighet til å kunne prøve litt forskjellig. De 3 pizzavariantene var enkle og gode pizzaer jeg er sikker på de fleste hadde likt, både barn og voksne. Da vi skulle betale i overetasjen ble vi tilbudt shots og kokken slo av en prat med oss.

Piz var definitivt plassen jeg fikk mest italiensk følelse av, med hurtig tempo, god stemning og glade folk.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 208celinef
Anmeldt 11. august 2016

Ventetid på bord,men det ble oppveid ved at vi fikk prosecco og pizza-biter ,mens vi ventet. Fikk bord på fortauet med tønner å sitte på. Det var ikke OK. Pizzaen var heller ikke det beste vi har spist,men utvalget var jo jo sånn som Hellstrøm liker,bare tre valg.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Elin Heidi S

Reisende som så på Piz, så også på

Har du vært i Piz? Del dine erfaringer!