“Not service minded”

Prisklasse: kr 584 - kr 1 169
Omgivelser: Zona Zara
Omgivelser: Zona Zara
Anmeldt 10. april 2024

Fancy sted, god service og god mat! Problemet var at vi ikke fikk maten samtidig, en i følge vårt måtte vente 20 min. Da vi poengterte dette var de lite forståelsesfulle. Tilslutt fikk jeg de til å bjuda på 4 cocktails som kompensasjon,, disse drinkene var helt utvannet, så vi reiste oss opp og gikk! Anbefaler ikke stedet.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Birgit M

Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

Meget bra mat og fantastisk oppfølging fra personalet. Anbefaler 3-retter tasting meny med vinpakke. Nina var profesjonell og kunnskapsrik!!

Dato for besøk: september 2023
Takk, andreas a
Svar fra ledelsen:Besvart 22. september 2023

Dear customer,
thank you for sharing your experience here with us.
Our work depends on your satisfaction and we do our utmost to ensure that our guests experience unforgettable moments.
Nina thanks you for the quote and all our staff greets you warmly.
We hope to see you among us again soon!
A warm greeting

Anmeldt 5. september 2023

Herlig sted utenfor bykjernen. Vi var heldige og fikk et bord for to - her bør du nok bestille bord i forkant for å være sikker da det er et godt beslkt sted. Nydelig mat og god vin. Fikk anbefalt vin som passet perfekt til maten vi spiste. Hyggelig servitører og fine lokaler. Kan virkelig anbefale denne.

Dato for besøk: september 2023
2  Takk, 815tones
Svar fra ledelsen:Besvart 20. september 2023

Dear customer,
Thank you so much for leaving a kind review!
Providing our guests with a memorable dining experience is our ultimate goal and we are delighted to have played a part in your night out! We are proud to offer you quality, tasty cuisine and warm hospitality. A review like yours really makes our day.
We are looking forward to welcome you again at Cantine Milano.

Anmeldt 26. august 2023 via mobile enheter

Perfekt atmosfære. Kelneren var profesjonell uten å være for pågående. Vår Sommelier Guiseppe parret vin og mat til perfeksjon.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, deltadaleng
Svar fra ledelsen:Besvart 28. august 2023

Greetings from Cantine Milano and thank you for leaving a kind review!
We pride ourselves on offering quality, tasty cuisine and warm hospitality
Looking forward to welcoming you again at Cantine Milano

Anmeldt 25. august 2023

Veldig god mat og gode hyggelige og flinke servitører. Fine lokaler. Ikke for stor menu. Tok ikke lang tid å få maten og servitørene ga en følelse av at de brydde seg om opplevelsen din. Anbefales!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Daniel N
Svar fra ledelsen:Besvart 28. august 2023

Greetings from Cantine Milano and thank you for leaving a kind review!
We pride ourselves on offering quality, tasty cuisine and warm hospitality
Looking forward to welcoming you again at Cantine Milano

Reisende som så på Cantine Milano, så også på

Har du vært i Cantine Milano? Del dine erfaringer!