“God pizza, hyggelig betjening, bra service”
Anmeldelse av Nàpiz' Pizzeria Milano

Nàpiz' Pizzeria Milano
Få mat levert
Vurdert som nr. 30 av 9 655 Restauranter i Milano
Kjøkken: Pizza
Omgivelser: Sone 2
Omgivelser: Sone 2
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

God mat opplevelse. Bra betjening. God service. Et stykke fra by senter, men det gjør ingenting. Anbefales. Kommer gjerne tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Olivia O

Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Fin opplevelse! Hyggelig velkomst og veldig god pizza. Fint lokale, valgte å sitte ute da det var god temperatur. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Eric M
Anmeldt 11. april 2023

Vist du er i Milano, bør du absolutt innom her for å spise pizza! Fantastisk hyggelige servitørar, effektive, og veldig god stemning! Anbefales virkelig!

Dato for besøk: april 2023
Takk, gurof469
Anmeldt 6. januar 2023 via mobile enheter

Brilliant! Brilliant! Brilliant! Jeg har sjekket ut 7 top pizza steder i Milano, dette er uten tvil nr.1…. Bunnen er perfekt, jeg tror den må være utviklet gjennom flere generasjoner av fantastiske bestemødre… gratis hvitvin når du venter på bord… og når du får bord… Ostekake kommer aldri til å bli det samme igjen… Jeg smakte op 3 pizzaer og 3 desserter… 10/10 på alle!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, John Anders Ped... T
Anmeldt 28. oktober 2022 via mobile enheter

Vi bodde like ved dette stedet så bestemte oss for å ta første middag i Milano her, og det sto til forventningene. Nydelig pizza i kule og autentiske lokaler.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, I1041ZHjulieh

Reisende som så på Nàpiz' Pizzeria Milano, så også på

Har du vært i Nàpiz' Pizzeria Milano? Del dine erfaringer!