En opplevelse uten like, kirkene(katedralene) husk å ha tildekket skulder og armer før du går inn. Gå i gatene se folkelivet, ta en kaffi på uterestauranter. Besøke merkevare butikker der vaktene følger etter og ser på deg med argusøyne.
Duomoen i sentrum av Milano er helt nydelig. Dette er absolutt en attraksjon man bør besøke når man er i Milano, og det er mye annet å se i nærheten. Her er det ofte mye folk.
dette må bare oppleves, ett så fantastisk bygg som italienerne har brukt nesten 500 år på og bygge.. jeg er imponert over hva vi mennesker klarer og lage med bare hendene..
Utrolig flott katedral i spesiell stil. For meg var høydepunktet de enorme glassmaleriene, som bare var helt fantastiske når sollyset traff dem. Selv om du har vært i mange andre katedraler, er dette en du bør få med deg - det er svært mye flott å se.
Vakker kirke. Vi gikk opp til taket og fikk en flott utsikt over byen. Et fantastisk byggverk, anbefales.
Fasinerende men gir ettertanke hva gjelder forbruk/utsmykking. Tankene beveger seg mot hvem som "skal" tilbedes".....