Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 208
Vis tilbud
Expedia.com
USD 207
Vis tilbud
travelup.com
USD 182
Vis tilbud
Hotels.comUSD 207
PricelineUSD 208
TravelocityUSD 207
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 412)
Filtrer anmeldelser
3 412 resultater
Vurdering fra reisende
1 541
1 365
336
100
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 541
1 365
336
100
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 412 anmeldelser
Anmeldt 13. april 2019

Rene rom og fantastisk frokost. Vennlig personell og ligger i kort avstand fra hovedattraksjonene. Mye god mat. Anbefaler at dere reiser en tur til Comosjøen og tar et cruise der. Det er et must neste gang jeg skal til Milano. Kun 1 time med tog. Jeg reiser gjerne tilbake til hotell galles.

Romtips: Rom på sørsiden er mer stille mens hjørne-rom har noe sol. Noen av rommene veder ut mot en trafikert gate
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Bjørn Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direzione Hotel G, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2019
Google-oversetting

Dear Bjørn,
Thank you so much for your review. I am very happy to know that you had a very enjoyable stay at Hotel Galles in Milan and I will be looking forward to your next visit. Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Fint hotell med bra frokost. Personalet var hjelpsomme og ga tips til middagssteder. Bra beliggenhet. Lå der bare en natt, men var veldig greit. Fine rom med godt renhold. Koselige fellesområder på hotellet.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 264amya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direzione Hotel G, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2017
Google-oversetting

Dear Amy,
Thank you for your positive feedback, we are glad to know that you did like our hotel and your stay with us. We will look forward to hosting you again on your next trip to Milan!
Kind Regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2016 via mobile enheter

Fint og rent hotell som ligger sentralt. Meget hyggelig og hjelpsom betjening. Sørg for å få rom mot bakgården, for trikken bråker veldig i hovedgaten. God frokost. Flott takterrasse. Enkelt å reise til og fra flyplassen (Malpensa) med tog og undergrunn. Undergrunnstasjon rett ved hotellet. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: april 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, randiirener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vedovotto, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2016
Google-oversetting

Dear Irene,
Thank you so much for your review. I am very happy to know that you had a very enjoyable stay at the BEST WESTERN PLUS Hotel Galles and I will be looking forward to your next visit. Kind Regards, Andrea Vedovotto, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2015

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vedovotto, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2015
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. november 2015

Jeg bodde på Hotellet fra torsdag til søndag i forbindelse med en samling/et kurs med kollegaer. Rommet var ren og fin, ingenting å utsette her. Allikevel anbefaler jeg å prøve å få et rom som vender mot bakgården. Det er en del støy utenifra, så rommene mot bakgården er nok bedre dersom du ikke sove altfor tungt. Hotellet har en nydelig takterrasse med flott utsikt over byen. Det er kort avstand til sentrum. Personalet er høflig og snakker god engelsk. Frokost/lunsj er helt grei. Jeg anbefaler å oppsøke lokale restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, maik_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vedovotto, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2015
Google-oversetting

Dear Maik,
Your business is very important to us and we value your feedback. By telling us what you liked about your stay and how we can improve, you are helping us deliver a superior experience for you and other guests in the future. We hope you will come back and see us again soon.
Yours sincerely,
Andrea Vedovotto
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser