Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
2 041
5 607
2 041
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Flott hotell med gode rom, hyggelig personale, god frokost og super beliggenhet nær T-banen og sentralbanestasjonen. Hyggelige spisesteder i umiddelbar nærhet og kort vei til shoppinggaten. Nærhet til T-banen gjør at man enkelt kan bevege seg rundt i Milanos ulike spise- og shoppingområder. Vi kommer tilbake hit!

Legger ved bilde av baren som har svært hyggelig personale og «happy hour» m/gratis snacks.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Reginexo
Anmeldt 15. november 2017

Beliiggenheten i forhold til Milan Centralstasjon var bra . Hotellet hadde flere ny renoverte rom med grei forkost and and restaurant nær ved. Noen rom var små andre hadde god plass med dobbelseng. Bra internet.

Romtips: Høyere etasjer har mindre støy
Dato for oppholdet: november 2017
1  Takk, bjornr2013
Anmeldt 28. juni 2017 via mobile enheter

Fint hotell, sentralt plassert i Milano. Kort vei å gå fra flybussen til hotellet. Ligger like ved metrostasjon og sentralstasjon/togstasjon. Komfortable senger og fine rom. God frokostbuffet og service på hotellet. Vi fikk forhåndsbestille sengetøy, puter, temperatur på rommet og innhold i minibar. Minibaren var gratis. Ville bestilt hotellet igjen!

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, Solvang446
Anmeldt 3. august 2016 via mobile enheter

Sentralt beliggende, kort vei til de fleste attraksjonene og kun 5 min unna Milano Centrale. Frokosten var veldig god, og veldig delikat tilberedt. Veldig service instilte og oppmerksomme frokost verter. Betjeningen i baren anbefalte en flott restaurant, som vi var veldig fornøyde med

Dato for oppholdet: august 2016
2  Takk, 51christinaj
Anmeldt 19. juli 2016

Dette koselige hotellet ligger 3-5 minutters gange fra Milano Centrale hvor tog og flybuss har avgang og ankomst. Servicen er den beste jeg noengang har opplevd. Rommene som har aircondition er fine og har safe. Badet er stort. Skikkelig trykk i dusjen. Noe jeg likte ekstra godt, var at persienenne gjorde rommet helt svart uten at daglyset vekket deg. Du finner gratis vann og brus i minibaren. Det fylles opp hver dag, Frokosten er helt super. Hotellet har 2 bygg. Hovedbygget med 100 rom og et anneks med 16 rom. Du bestiller selv hvor du vil bo. Grats wi-fi. Duomo di Milano (Katedralen) er 4 metrostopp unna. Det finnes mye og se til fots mellom hotellet og Katedralen. Dette hotellet kan jeg trygt anbefale.

Romtips: Rom mot baksiden
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste alene
4  Takk, Rune H
Fontana-GM, Direttore generale på Hotel Berna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2016

Dear Rune H,

We thank you very much for your beautiful review: your opinion is very important to us and it’s also a source of inspiration!

Hoping to welcome you very soon again in our hotel.

Best regards.