Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 196
Vis tilbud
Expedia.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Trip.com
USD 156
Vis tilbud
Hotels.comUSD 215
PricelineUSD 163
getaroom.comUSD 242
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 914)
Filtrer anmeldelser
1 914 resultater
Vurdering fra reisende
479
857
323
151
104
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
479
857
323
151
104
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 914 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Et kjempe greit hotell i sentrum av Milano. Kort taxi tur fra tog stasjonen der Malpesa ekspressen kommer inn( ikke sentral). Hyggelige folk i resepsjonen. Rommet var rent. En helt fantastisk frokost med alt du kan drømme om. Veldig service innstilte folk.Tok airport shuttle tilbake til flyplassen noe de fikset for oss på hotellet. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. april 2019

Hotellet valgt grunnet meget god beliggenhet. Meget vennlig og hjelpsomt personale.
Høy standard på rommene, god plass.
Beliggenheten er meget god, 500 m til "domen" og det berømte torget. Hop onOff og så nær. Meget bra frokost med stort utvalg av gode frukter.
Et hotell man gjerne reiser tilbake til.

Romtips: Ikke rom mot gaten, mye gatestøy
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 4804ole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2016 via mobile enheter

Sentralt plassert Hotel ved Duomo, Bretagne og Navigli. Hyggelig betjening, god frokost og flott takterasse. Value for money. Vi kommer tilbake når det blir varmere i lufta og tåka letter. Trikken går forbi her men begrenset støy. Be evt om et rom med lite støy.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, herbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mars 2016 via mobile enheter

Gulvet på rommet er svært møkkete. I tillegg så stinker det gammelt surt askebeger på badet. Har gitt beskjed i resepsjonen, men ingenting er gjort mens vi var til frokost. Frokosten var ganske OK, men kaffen vi fikk var kald og svak. .....................................................................

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, meretew2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2015

Gode senger, og god lyd demping fra gate. (vi bodde i 2.etg) Grei frokost, med mange valg. Hyggelig personale, men litt lite lokalkunnskap på resepsjonsansatt. Enormt trege heiser, som i tillegg var veldig små. Det ble derfor til at vi brukte trappene. God luft i hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tourist6016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser