Cascina Desderi i sin helhet er en perle av et sted. God mat, god vin og en besetning som strekker seg det lille ekstra for at du som gjest skal føle deg spesiell. Rolige omgivelser som får deg til å koble av! Anbefaler en reise hit på det sterkeste
Dato for oppholdet: august 2022
Sted
Sovekvalitet
Service
Spør Randem94 om Cascina Desderi
Takk, Randem94
Å sitte på Vestlandet i regn gjer at eg gjerne skulla tatt turen tilbake til Cascina Desderi. Fantastisk gode minner frå særs fine dagar. Vingarden ligg perfekt til i Piemonte, å gjer at det er kort veg til det meste. Om du vil ta eit glass vin i Barbaresco etter tårntur, eller togtur til Torino for shopping så er alt i kort avstand. Vil ein slappe av kan ei bok på bassengkanten og nydeleg middag nytast på Cascina Desderi. Plassen og vertskapet anbefalast på det sterkeste, og vi kjem igjen 😊
Dato for oppholdet: august 2022
Spør I3888WEkarenr om Cascina Desderi
Takk, I3888WEkarenr
Vi er på gjennomreise i Piemonte og stakk innom Cascina Desderi for å ta en titt. Makan til genuin hyggelig gjestfrihet skal man lete lenge etter. Norskt vertskap. Vi fikk se flere rom, og på svært kort varsel tilbudt deilige lunsjretter og husets imponerende viner. Her vil vi tilbake, privat eller med mindre grupper. Flott utgangspungt for besøk av noe av det vakreste Piemonte har å tilby. Haven og basseng er et paradis. Gleder meg allerede!
Romtips: Alle rom er foskjellige. Du finner nok din favoritt!
Dato for oppholdet: juni 2021
Rom
Renslighet
Service
Spør CharlotteEze_sur_mer om Cascina Desderi
1 Takk, CharlotteEze_sur_mer
Roald Noto, Eier på Cascina Desderi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2021
Tusen takk Charlotte
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er det perfekte sted å reise skal man på en med flere venner. Det er sted hvor man bor herlig i flotte delikate rom og vil man bare være der er det basseng og fine turområder. Da får man servert fantastisk mat, om man bestiller lunch eller middag. Det serveres egen vil fra egen mark til maten. Et supert sted for fine utflukter til Alba osv
Dato for oppholdet: september 2019
Spør kleppanrovai om Cascina Desderi
1 Takk, kleppanrovai
24 forventningsfulle personer ankom denne perla 8.10 for 5 dagers opphold. Og for en opplevelse. Omgivelser, opplevelser, mat og utflukter, alt som en drøm. På utfluktene øste en av eierne Trond av sine enorme kunnskaper om både vin,kultur og historie. Så selv om mange av oss har reist mange plasser i både inn og utland var dette helt øverst av opplevelser. Så her er det bare og gi seg over og kose seg hver dag, hver time.
Dato for oppholdet: oktober 2019
Spør Laksefiskeren om Cascina Desderi