“Lunsj”

God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Cannaregio
Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Veldig bra lunsj restaurant, ligger litt vekke fra alle turistfellene. Koselig restaurant inne for kveldsbesøk. Etter kl 14:00 er det fin sol utenfor for lunsj. Alt vi spiste var veldig bra fra Pizza til Tatar og fisk. Hyggelig betjening og eier.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, OnAir449983
AdrianoS3194, Responsabile relazioni con la clientela på Antico Gatoleto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2019

Dear OnAir, thank you for review Antico Gatoleto!

Anmeldt 20. oktober 2017 via mobile enheter

Alle pizzaelskere burde virkelig ta turen hit! Hyggelige kelnere og koselig atmosfære! Pizzaen fortjener absolutt fullpott, men desserten var en liten skuffelse.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 25sisselh
Anmeldt 4. juli 2016 via mobile enheter

Vannvittig god mat og bra priser. God service og bra glutenfri meny. Koselig lokale, rent og fint. Veldig fint område av byen. En favoritt!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, kstundal
Anmeldt 5. mai 2016 via mobile enheter

Koselig restaurant med hyggelig betjening. Men det var treg service, lang ventetid på maten, og veldig lite mat for pengene. Vi bestilte sjøtunge og fritert fisk. Sjøtungen smakte godt, men var veldig liten (under halvparten så stor som den vi er vant med fra Spania), og det eneste tilbehøret var polenta. Også porsjonen med fritert fisk (i realiteten scampi og blekksprut) var ganske liten. Ikke nok til å mette sultne mager. Desserten (hjemmelaget tiramisu og pannacotta) var god.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, EmirW
Anmeldt 21. mai 2015 via mobile enheter

Utrolig god mat! Min mann kjøpte biff med grønn pepper og den var nydelig! Jeg spiste pizza, den var også veldig god. Vinen til maten var noe av det beste. Rimelig og veldig god service!

Takk, CamillaNod

Reisende som så på Antico Gatoleto, så også på

Har du vært i Antico Gatoleto? Del dine erfaringer!