Dette var mit andre besøk her. Stedet hadde ikk e forandret seg mye siden sist. Masse historie i veggen. Vi fikk et bord og ble så spurt om vi ville ha vann. Menyer vann og to glass musserende kom raskt. Vinmenyen er en bok og tar tid å komme seg i gjenom. Heldigvis har de dyktige vinkelnere som kan gi deg råd.
Vi valgte en tradisjonell polenta med 3 typer topping, lardo, gorgonzola og pikant salami. Polentaen var grillet med sprø skorpe og myk og fyldig inni. De tre toppingene tilførte smak. Elegant og enkelt.
Til hovedrett valgte jeg en klassisk Coteletta ala Millanes som ble servert med en liten tomatsalat og aioli på siden. Den var enkelt og greit perfekt. Sprø utenpå og mør og saftig inni, fortsatt lys rosa og med perfekt tilbehør. Min kjære valgte en kotelett av Iberico gris som også var perkekt stekt, litt rosa og med mase smak. Retten ble servert med grillede små grønne paprika og en sennepssaus. Til dette fikk vi en fantastisk lokal, en ripasso som passet til begge rettene. Dessert ble ost og to glass amarone. Alt i alt en fantastisk opplevelse. Vi fikk se vinkjelleren på vei ut. Stedet bør oppleves, spesielt om en er vinintressert. Vi kommer igjen neste gang vi er i Verona😊