Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 368)
Filtrer anmeldelser
2 368 resultater
Vurdering fra reisende
1 533
675
122
29
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 533
675
122
29
9
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 368 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2018

Hotellet har bra rom, flott service, parkering og ligger svært sentralt i Verona, mindre enn 100 meter å gå til Arena.
Renhold er topp, frokosten er mye bedre enn jeg har opplevd på tilvarende hoteller tidligere i Italia.
Absolutt et sted å anbefale for en Weekend i det sentrale Verona

  • Opphold: juni 2018, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Torstein Søren R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Staff_Hotel_GR, Receptionist på Giulietta e Romeo Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Tusen takk! Vi er glade for å lese din fine anmeldelse og vet at du likte, i tillegg til plasseringen, renslighet av hotellet og frokosten.
Det er veldig gledelig å lese komplimenter.
Vi håper å se deg igjen i fremtiden.
Farvel,
Elisa og alle ansatte

p.s.: beklager, jeg brukte Google-oversetter :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2017

Min kone og jeg valte i år å besøke Verona for å feiere vår bryllupsdag og valget av overnattingssted falt på Guilietta e Romeo. Dette viste seg å være et meget bra valg . Før reisen var jeg mye i kontakt med hotellet og fikk meget god hjelp idet dette var vår første tur til Verona. Hotellet er meget sentralt i gamlebyen og alle severdigheter kan nås pr. fot . Hotellet er BB og frokosten var meget bra. Middag spiste vi på forskjellige steder i gamlebyen, anbefalt og bestilt av hoteelet , som gav gode tips. Rommet bar passe stort med fin balkong. En dag tok vi lokalbussen til Gardasjøen og dette var en fin tur. Lett å komme dit med busstopp 3 minutter fra hotellet. Vi hadde en flott tur og kommer gjerne tilbake til Verona og dette hotellet.

Romtips: April fin tid å besøke på , turiststrømmen ikke startet, men deilig temperatur.
  • Opphold: april 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, RolfSandefjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Staff_Hotel_GR, Receptionist på Giulietta e Romeo Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2017
Google-oversetting

We are so happy reading your feedback: our guests' satisfaction is the most important thing! It's a pleasure to know that you've appreciated our recommendations for dinner and our support. Thank you again for your nice comment and.. see you next time!

Elisa and the staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2016 via mobile enheter

Beliggenheten er perfekt, ved amfiteateret og gåavstand til "alt".

Vi kom med bil og gps'en virket ikke i den historiske gamlebyen (restrikted area). Hotellets veibeskrivelse var derfor avgjørende. Det opplyses om fri parkering i gatene for hotellgjester. Det er helt urealistisk, det å finne en slik parkeringsplass er som å vinne i Lotto. Hotellet tilbyr derfor parkering for 24 Euro PR. Dag.

Hotellet er smakfullt. Høy kvalitet og stil i alle ledd. Imidlertid er rommene små( de minste jeg har bodd på)' uten en stol, kun seng. Wi-Fi er gratis, men er dårlig, kun 7 til 8 mps.

Frokosten var god og delikat.

Alt i alt et fin plassert hotell, med noen mangler for å score helt på topp.

Opphold: juni 2016, reiste som et par
Takk, Sven E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Giulio C, Receptionist på Giulietta e Romeo Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2016
Google-oversetting

Thank you for your review. Thank you for the compliments about the location. You're right: for cars we have the internal garage (for payment) and everyday give the permits for parking (for free) in the historic center. It's a free service, so you've to be more patient, but can always find it.
For your next stay here, we suggest you to book a superior room (for more space if you'd like to spend more time there).
We have improved the WiFi, that works with the Fiber-Connection: it's so fast! Please, next time inform the Front Desk about it, all of us are at the guests' disposal for any help.
Hoping to welcome you again, best regards.

Elisa and the staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2015 via mobile enheter

Hyggelig lite hotell midt i sentrum av Verona. Nærmeste nabo til Arena de Verona. Stor og nydelig frokost og veldig hyggelig betjening. Liten bar ved resepsjonen. Vi bodde på toppen og hadde egen terrasse. Det var veldig stille og fredelig på tross av den sentrale beliggenheten. Hotellet er omgitt av gode spisesteder og iskrembar.

Opphold: juli 2015, reiste med venner
Takk, Marianne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisa_receptionist, Receptionist på Giulietta e Romeo Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2015
Google-oversetting

Thank you for your nice feedback. Our position is enviable, you're right :-) And thank you for every compliment. We hope you decide to come back to our beautiful city and stay with us again!
All the best,

Elisa and the staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2014

Vi hadde noen fantastiske dager i den vakre byen Verona! Hotellet har perfekt beliggenhet i gamlebyen - rett ved siden av Romeo og Julie balkongen, og de største turistattraksjonene. Familievennlig, hyggelig betjening og fine, rene rom! Anbefales!

  • Opphold: oktober 2014, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Hildegunn999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elisa_receptionist, Receptionist på Giulietta e Romeo Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2014
Google-oversetting

Thank you very very much for your kind review about our Hotel: we appreciate your words a lot!
We hope to welcome your nice family again!
All the best,

Elisa and the staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser