Vi var her og så Carmen. Fantastisk stemningsfull arena med masse atmosfære. Eneste minus var at det var litt varmt selv på kvelden med alle de soloppvarmede steinene. Med meget gikk fint da det var enkelt å få tak i forfriskninger.
Her sloss gladiatorene på liv og død til forlystelse for allmuen i en svunnen tid. «arena di Verona» ble bygget tidligere enn Colosseum i Roma og er Italias fjerde største. Imponerende byggverk som ble delvis revet for å skaffe bygningsmaterialer til andre bygg, men som så ble bevart og delvis restaurert. Huset i sin tid opptil 30 000 tilskuere.
Kan se ut til at det stort sett er ferdig rigget for konserter o.l hele tiden , noe som hinder å få se alt.
For de som er inn I histore og glad I gammel byggekunst er det et must å se :)
Vi var en vennegjeng som så Turnadot. det ble en fantastisk opplevelse, alt stemte, kulisser, aktører, orkester og ikke minst været. En fantastisk opplevelse.
Opplevde "Carmen" i Arena Verona. En flott opera i spektakulere omgivelser, med nydelig lyssetting. Dyktige skuespillere og musikanter.
Fint å se,men ikke verdt pengene for å gå inn. Byggeplass med sener var det som møtte oss på innsiden. Dyrt var det også. Brukte toppen 5 min på å se det som var der